SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Ze zijn er weer!

Afbeelding voor Ze zijn er weer!
25 juli 2016

Ze zijn er weer! De gratis wedstrijdschema’s met het competitieschema op een plastic card. Beschikbaar gesteld door de Supportersvereniging NEC, voor alle NEC-supporters. 

Op de voorkant prijkt een schitterende foto van Jean Swagers , JS Fotografie (www.facebook.com/JeanSwagersFotografie). Op de achterkant vind je alle wedstrijden van het komend seizoen. 

De pasjes zijn gratis verkrijgbaar bij onze stand op de NEC Open Dag, aanstaande zondag 31 juli. Ook bij de eerst komende thuiswedstrijden zijn de pasjes bij onze verkoopkraam te verkrijgen. 

Volgende week is alweer de eerste wedstrijd en zijn de deuren van Supportershome De Schup geopend. Aan het home wordt ook het komende jaar verder gebouwd. Het interieur wordt nog mooier en ook de catering wordt verbeterd. Zo starten we een proef met sterke dranken en vers gebakken burgers/broodjes naast De Schup. 

Alvast voor in de agenda: het beginfeest vindt dit jaar plaats op zondag 25 september na de wedstrijd NEC-Willem II (aanvang 12.30 uur). We hebben geluisterd naar de verbeterpunten van het vorige feest. Er wordt een leuk programma opgezet met live-muziek. 

Wij hebben zin in het nieuwe seizoen! Tot snel!