SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Zaterdag nieuwe NEC Deur Rij Mert!

Afbeelding voor Zaterdag nieuwe NEC Deur Rij Mert!
3 mei 2021

Aanstaande zaterdag vindt een nieuwe editie van de NEC Deur Rij Mert plaats. Het is dan mogelijk om je seizoenkaart voor het komende seizoen aan te schaffen of te verlengen voor het komende seizoen. De Deur Rij Mert start om 09.00 uur en eindigt om 17.00 uur. SV NEC is aanwezig met een stand waar je lid kan worden of onze laatste merchandise kan aanschaffen. Ook kan je je bestelde Teske veur Thuus ophalen (deze kraam staat vooraan, dus je kan uit de rij mocht je alleen het teske komen ophalen). Ter plaatse kan niet een teske gekocht worden. Bestel ‘m dan ook vandaag!

Verlengen
Indien een seizoenkaarthouder ervoor kiest om het aankomende seizoen zijn of haar seizoenkaart te verlengen heb je de keuze uit de volgende drie opties: een gouden, zilveren of bronzen seizoenkaart. Bij een gouden seizoenkaart kies je ervoor om NEC te blijven steunen en ook het komende seizoen voor het volledige bedrag een seizoenkaart aan te schaffen en af te zien van de compensatie van het afgelopen seizoen. Voor ons als club is deze steun uitermate belangrijk en we hopen dat jij dan aankomend seizoen, samen met ons, vol voor goud gaat! Maar als jij het nodig hebt, dan zijn we er ook voor jou. Daarom heb je ook de mogelijkheid om een zilveren of bronzen seizoenkaart aan te schaffen. Bij een zilveren seizoenkaart betaal je de helft van jouw seizoenkaart, voor een bronzen seizoenkaart betaal je helemaal niets. We willen je hoe dan ook ontzettend bedanken voor jouw loyaliteit en support!

Je kunt als seizoenkaarthouder tot en met 31 mei jouw seizoenkaart verlengen. Tot en met die dag worden alle plaatsen in het Goffertstadion namelijk vastgehouden. Na die tijd komen de vaste plaatsen te vervallen en heeft iedereen het recht om een eigen plaats in het stadion te kiezen.

Aanschaffen
Nieuwe seizoenkaarthouders krijgen een speciaal ontworpen rood-groen-zwarte seizoenkaart. Het is voor nieuwe seizoenkaarthouders mogelijk om op de Deur Rij Mert een seizoenkaart aan te schaffen. Na 1 juni wordt het mogelijk om ook online een seizoenkaart aan te schaffen. Mocht je tussen de Deur Rij Mert en 1 juni een nieuwe seizoenkaart willen kopen, kom dan even langs in Goffertstadion.

Klik hier voor alle informatie!