SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Zaterdag 18 juni – Uitverkoop NEC trainingskleding

Afbeelding voor Zaterdag 18 juni – Uitverkoop NEC trainingskleding
9 juni 2011

Vanaf komend seizoen zal de N.E.C. selectie spelen in outfits van de nieuwe kledingsponsor Jako. NEC beschikt nog over een grote voorraad trainingskleding, die de club graag wil uitverkopen. Hierbij moet gedacht worden aan onder andere trainingsshirts, trainingspakken, jassen, slippers, loop- en voetbalschoenen. Deze artikelen zullen tegen uiterst scherpe prijzen worden aangeboden.

Op zaterdag 18 juni wordt een speciale ochtend georganiseerd 10.30 – 13.00 uur in de Brasserie van het Goffertstadion voor iedereen die wilt profiteren van deze aanbiedingen.

Speciaal voor leden van de Supportersvereniging is er van 9.00 tot 10.30 uur een voorverkoop. Op vertoon van je lidmaatschapspas (niet je seizoenkaart) heb je eerder de mogelijkheid om van de aanbiedingen gebruik te maken. Neem hiervoor wel je lidmaatschap pasje mee!

Bovendien wordt op deze dag vanaf 12.00 uur de landelijke finale van de BuurtBattle georganiseerd op Multifunctioneel Sportcomplex De Eendracht. Het bezoek aan het Goffertstadion kan dan natuurlijk perfect gecombineerd worden met een bezoek aan deze mooie finale.