SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Zaterdag 18 december: Legio voor de regio!

Afbeelding voor Zaterdag 18 december: Legio voor de regio!
14 december 2021

Aanstaande zaterdag organiseert Legio Noviomagum de actie “Legio voor de regio”. Van 10.00 – 16.00 uur kan je bij Bikkels (Goffertstadion) terecht om voedsel te doneren voor de voedselbank. Ook kan je hier bij de merchandise stand diverse nieuwe en oude artikelen kopen. 

De decembermaand is weer aangebroken. Een maand vol festiviteiten en feestdagen. Helaas is deze maand niet voor iedereen een feestmaand. De minder bedeelde mensen in ons land hebben het in december niet makkelijk. Rondkomen is voor velen inwoners van ons land iedere maand weer een probleem, laat staan in een maand als december. In de huidige corona situatie zijn steeds meer mensen afhankelijk van de voedselbank. Dit gaat ons allen aan het hart. Iedereen verdient een leuke en bovenal zorgeloze kerstviering!

Kerst, het feest van saamhorigheid. De saamhorigheid die tegenwoordig niet vanzelfsprekend is. Daarom willen wij het gevoel van saamhorigheid dit jaar, net als in 2019, versterken! Legio voor de regio! In samenwerking met Voedselbank Nijmegen gaan wij voedsel inzamelen voor de minderbedeelden in en om Nijmegen. Zaterdag aanstaande zal in het teken staan van onder andere deze inzameling.

Wat kunnen jullie doen? Bijna iedere NEC’er kan zijn bijdrage leveren! En dit hoeft niet veel geld of tijd te kosten. Gooi één (of natuurlijk meerdere) extra producten in je winkelwagen bij de wekelijkse boodschappen en doneer deze bij de inzameling bij ons Goffertstadion, Restaurant Bikkels. Wij hopen dat iedereen die het een beetje kan missen, zijn bijdrage levert. Laat zien dat NEC groot is en dat wij er voor de regio zijn!

Waar kun je doneren? Het doneren van voedsel voor Voedselbank Nijmegen kun je heel eenvoudig doen bij Restaurant Bikkels, direct naast de hoofdingang. Ter verduidelijking zullen wij doeken hangen, het valt niet te missen!

Zijn er nog regels aan het doneren? Absoluut! Er zijn een aantal simpele regels waar rekening mee moet worden gehouden. Het is van belang dat de producten houdbaar zijn. Denk aan; koffie, thee, pasta, pastasaus, rijst, producten in blik of pot, etc. Verse én gekoelde producten zijn niet welkom. Dit levert (logistieke) problemen op. Let op! Het inzamelen betreft enkel voedsel, wij zamelen géén geld in!

Geef gul en hou hoog de naam van NEC. Zorg er gezamenlijk voor dat ook de minder bedeelde in en om Nijmegen kunnen genieten van een warme december maand.

Tevens is onze merchandise stand aanwezig met diverse nieuwe en oude artikelen. Heb je nog geen kerstcadeau’s? Kom vooral langs! De volledige opbrengst gaat zoals altijd naar sfeeracties. Betaling kan zowel cash als per pin.

Let op, houd rekening met de bestaande regelgeving rondom het coronavirus!

Legio Noviomagum