SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Zaalvoetbaltoernooi op 26 februari

Afbeelding voor Zaalvoetbaltoernooi op 26 februari
15 januari 2011

Schrijf je in voor het SV Zaalvoetbaltoernooi! Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 26 februari 2011 in de Olympic-hal in Wijchen. De aftrap van het toernooi zal rond 19.00 zijn en rond 24.00 uur is het afgelopen.

Alleen teams waarvan alle teamleden lid zijn van de Supportersvereniging mogen meedoen aan het toernooi (uitgezonderd gastteams op uitnodiging van de organisatie). Inschrijven kan door een mail te sturen naar sv@svnec.nl. Bij de inschrijving moeten van alle deelnemers de lidmaatschapnummers doorgegeven worden.

Tot uiterlijk 31 januari 2010 kan er ingeschreven worden. Pas daarna zullen de teams die deel kunnen nemen aan het toernooi een bevestiging van hun deelname ontvangen. Hierover kan van tevoren niet gecorrespondeerd worden. De organisatie behoudt zich het recht voor om maar een beperkt aantal teams in te schrijven.

Het toernooi wordt vooral voor de gezelligheid georganiseerd. We adviseren professionele teams die voor de prijzen willen voetballen om niet deel te nemen aan dit toernooi.