SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Werf een lid en verdien! Samen staan we sterk!

Afbeelding voor Werf een lid en verdien! Samen staan we sterk!
15 juli 2013

De Supportersvereniging NEC bestaat dankzij de vele trouwe leden. Momenteel zijn dat er ruim 2.500. Naarmate wij meer leden hebben, staan wij sterker. En daarvan profiteert iedereen die lid is.

Of het nu gaat om gesprekken met het bestuur van NEC, overleggen met de gemeente Nijmegen of het zoeken van sponsors voor supportersactiviteiten: hoe groter het ledenaantal, hoe meer we bereiken. Het maakt nogal een verschil of wij spreken namens 500 of 5.000 supporters.

Wij vragen hierbij hulp aan al onze trouwe leden. Weet jij een familielid, kennis of vriend die nog geen lid is? En zorg je ervoor dat hij of zij in 2013 lid wordt van de Supportersvereniging NEC? Geweldig, daar zijn we je erg dankbaar voor!

Zowel jij als bestaand lid als het nieuw aangebrachte lid ontvangen voor het seizoen 2013 – 2014 € 5,00 korting op het lidmaatschap. Als je als bestaand lid je contributie al betaald hebt, ontvang je dit bedrag retour op je bankrekening. Je kunt onbeperkt nieuwe leden aanbrengen en ontvangt als bestaand lid voor elk nieuw lid € 5,00.

Als het je lukt om voor het eind van 2013 vijf nieuwe leden aan te brengen, krijg je een extra bonus. Je ontvangt dan jouw lidmaatschap ter waarde van € 18,00 voor het volgende seizoen (2014 – 2015) geheel gratis. Dit komt bovenop de vergoeding van € 5,00 die je voor elk nieuw aangebracht lid ontvangt.

Maak ons groter en sterker  en laat zoveel mogelijk mensen zich aanmelden als lid op www.svnec.nl/lidworden. Vergeet niet dat ze jouw lid-nummer (zie lidmaatschapspasje) en naam moeten doorgeven bij de aanmelding. Dit kan ingevuld worden in het online aanmeldformulier.