SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Uitwedstrijden Collectief

De steun van NEC-supporters in uitwedstrijden is fenomenaal. Iedere uitwedstrijd in 2024 is tot nu toe uitverkocht. Kijkende naar het hele seizoen staat NEC op een derde plaats met meeste uitsupporters (757 gemiddeld per vak) en zit 92% van alle uitvakken vol (goed voor een landelijk 6e plaats).

Sinds 2018 kent de Supportersvereniging NEC het Uitwedstrijden Collectief. Alle inkomsten van de sponsorclub van SV NEC gaan direct naar het goedkoper maken van uitwedstrijden. De afgelopen jaren hebben we gemiddeld 5 wedstrijden met minimaal 5 euro korting aangeboden aan onze leden. Dit seizoen geven wij bij iedere uitwedstijd 2 euro korting per persoon (mits lid van SV NEC). 

Op dit moment zijn er ca. 20 bedrijven aangesloten. Hoe meer supporters meegaan naar uitwedstrijden, hoe meer inkomsten er nodig zijn voor ons Uitwedstrijden Collectief. Daarom zijn wij continue op zoek naar nieuwe sponsoren. De bijdrage is vanaf 250 euro per seizoen. Naast het goedkoper maken van uitwedstrijden bieden wij ook:

  • Lidmaatschap van de Supportersvereniging, inclusief alle voordelen als: toegang tot activiteiten, 3x per jaar De Goffertkreet en ondersteunen sfeeracties in en buiten de Goffert;
  • Naamsvermelding in clubblad De Goffertkreet en website www.svnec.nl

Lid worden?
Heeft u interesse om lid te worden, vul dan op deze pagina het formulier in. Een vol uitvak draagt bij aan een betere support met hopelijk goed resultaat.

Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: sv@svnec.nl.

Vrienden van SV N.E.C.

Ook vriend van SV N.E.C. worden? Meld je aan
Linkpartners