SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Uitwedstrijden Collectief

De steun in uitwedstrijden is de afgelopen seizoenen groot. Met gemiddeld 660supporters per uitwedstrijd bezet NEC de vijfde plek in de Eredivisie. Gemiddeld is 80% van ieder uitvak uitverkocht. Naast Ajax, Feyenoord, PSV en FC Twente nemen wij de meeste uitsupporters mee! 

Sinds 2018 kent de Supportersvereniging NEC het Uitwedstrijden Collectief. Alle inkomsten van de sponsorclub van SV NEC gaan direct naar het goedkoper maken van uitwedstrijden. De afgelopen jaren hebben we gemiddeld 5 wedstrijden met minimaal 5 euro korting aangeboden aan onze leden. Dit seizoen geven wij bij de eerste 7 uitwedstrijden van het seizoen, tot 1 januari, twee euro korting per wedstrijd. 

Op dit moment zijn er ca. 20 bedrijven aangesloten. Hoe meer supporters meegaan naar uitwedstrijden, hoe meer inkomsten er nodig zijn voor ons Uitwedstrijden Collectief. Daarom zijn wij continue op zoek naar nieuwe sponsoren. De bijdrage is vanaf 125 euro per seizoen. Naast het goedkoper maken van uitwedstrijden bieden wij ook:

  • Lidmaatschap van de Supportersvereniging, inclusief alle voordelen als: toegang tot activiteiten, 3x per jaar De Goffertkreet en ondersteunen sfeeracties in en buiten de Goffert;
  • Naamsvermelding in clubblad De Goffertkreet en website www.svnec.nl

Lid worden?
Heeft u interesse om lid te worden, vul dan op deze pagina het formulier in. Een vol uitvak draagt bij aan een betere support met hopelijk goed resultaat.

Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: sv@svnec.nl.

Vrienden van SV N.E.C.

Ook vriend van SV N.E.C. worden? Meld je aan