SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Voorbereiding op het nieuwe seizoen

Afbeelding voor Voorbereiding op het nieuwe seizoen
1 juli 2024

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is van start gegaan. De eerste trainingen zijn weer afgewerkt en inmiddels worden ook nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. Ook verwachten wij ieder moment de oefenwedstrijden die NEC komende zomer speelt. Aan de directie van de club hebben wij in een eerder stadium aangegeven dat het belangrijk is dat NEC sowieso een aantal wedstrijden in de regio afwerkt. Ook hebben wij de wens voor een mooie trip in het buitenland uitgesproken.

Voor SV NEC begint ook weer een nieuw seizoen. Als we terugkijken naar vorig jaar mogen we trots zijn op de sportieve resultaten. Een bekerfinale en een zesde plaats, met helaas wel de verloren play-offs. NEC is het afgelopen jaar landelijk op de kaart gezet. De sfeer in de Kuip, hoe het leefde in de stad, met prachtige sfeeracties en de volle uitvakken niet te vergeten!

Als vereniging hebben we op 23 maart ons 60-jarig Jubileumfeest mogen vieren. De Vasim was gevuld met zo’n 1700 NEC’ers uit alle geledingen. Met mooie artiesten, mede mogelijk gemaakt door de Familie van Delft, hebben we een fantastisch feest gevierd.
Rondom uitwedstrijden hebben we gezamenlijk met onze drankverkoop vrijwilligers een stukje service verleend, zodat in alle bussen een consumptie te verkrijgen was. Tevens zijn we bij alle vooroverleggen betrokken geweest. We hebben natuurlijk ook onze traditionele evenementen georganiseerd, zoals onze feesten bij de Schup, goedbezochte kerstbingo, voetbaltoernooi en we zijn betrokken geweest bij de Open Dag. Met CAPO rechtshulp zijn we een intensievere samenwerking aangegaan, voor juridische bijstand voor onze leden.

We blijven natuurlijk ook kritisch kijken naar de club. De ontwikkelingen rond FastID worden zeker met de club besproken, alsmede ook de mogelijke verhoging van de kaartprijs bij uitwedstrijden vanuit de Eredivisie.

Ook gaat er bij ons een aantal kleine zaken veranderen. De fysieke ledenpas verdwijnt. Enerzijds vanwege duurzaamheid (drukken van de plastic pasjes en verspreiding daarvan), maar ook omdat we de pas in de praktijk niet gebruiken. We zijn dan ook bezig met een eigen digitale ledenpas inclusief ledenomgeving. De kosten die we hiermee besparen gebruiken we ook voor de standaardkorting voor leden op alle uitwedstrijden.

Voor nu wensen wij iedereen een fijne zomervakantie toe en tot snel in De Goffert.

Bestuur Supportersvereniging NEC