SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Voor 10 euro naar Willem II-NEC!

Afbeelding voor Voor 10 euro naar Willem II-NEC!
3 januari 2017

Zondag 15 januari neemt NEC het in het eerste officiële duel na de winterstop op tegen Willem II, dat met precies evenveel punten één plekje hoger staat op de ranglijst. In deze belangrijke uitwedstrijd kan onze club de steun van een vol bezoekersvak goed gebruiken! Leden van de Supportersvereniging kunnen deze wedstrijd voor € 10,00 bezoeken (ticket en busvervoer inbegrepen). 

De kaartverkoop voor deze wedstrijd is op 20 december jongstleden reeds gestart. Supporters die in de afgelopen periode hun kaart voor de wedstrijd met Willem II al hadden aangeschaft, kunnen zich melden bij de receptie van het Goffertstadion en krijgen aldaar het teveel betaalde bedrag retour. De kaartverkoop stopt op donderdag 14 januari om 14.00 uur.

Niet-leden betalen € 15,00. Leden krijgen op de actieprijs € 5,00 korting, waardoor het wedstrijdbezoek inclusief busvervoer voor € 10,00 wordt aangeboden. De wedstrijd is ook per auto te bezoeken, ook dan bedraagt de prijs € 10,00 voor het ticket. 

Leden van de SV kunnen hun kaarten alleen bij de stadionreceptie kopen op vertoon van hun ledenpas seizoen 2016-2017. LET OP: Bezit van uitkaart en legitimatiebewijs verplicht. De kaartverkoop stopt op donderdag 14 januari om 14.00 uur.  Mocht je al een kaart gekocht hebben, dan kan je je melden bij de receptie van het Goffertstadion en krijgen aldaar het teveel betaalde bedrag retour. Leden van de Uli/Gier servicebus krijgen over de kaartverkoop een aparte mail van de SV. 

De SV bedankt NEC, HKN en de sponsoren die aan deze mooie actie bij hebben willen dragen!