SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Uitwedstrijden Collectief

In 2018 is SV NEC gestart met het Uitwedstrijden Collectief. Door de bijdrage van 20 sponsoren hebben wij al twee jaar 5 uitwedstrijden per seizoen kunnen sponsoren. Bij iedere wedstrijd krijg je als SV lid minimaal 5 euro korting. Bedrijven of particulieren kunnen kiezen uit de volgende bijdragen:

€ 125,00 sponsoren van 2 uitwedstrijden
€ 250,00 sponsoren van 4 uitwedstrijden
€ 500,00 sponsoren van 8 uitwedstrijden

De gehele sponsoropbrengst zal ten goede komen aan het goedkoper maken van uitwedstrijden maar ook realiseren dat mindervaliden een uitwedstrijd kunnen bezoeken.

Op dit moment zijn 20 bedrijven aangesloten. Hoe meer bedrijven en particulieren zich aansluiten, hoe meer acties wij voor onze leden kunnen organiseren. Wilt u zich ook aansluiten bij het Uitwedstrijden Collectief? Meld u dan aan! Naast het sponsoren van de uitwedstrijden krijgen de sponsoren ook:

  • lidmaatschap van de Supportersvereniging: derhalve toegang tot het supportershome De Schup; deelname aan activiteiten, 2 ledenpassen;
  • naamsvermelding in onze contactorganen, waaronder De Goffertkreet en deze internetsite;
  • naamsvermelding op speciale sponsorscherm in supportershome De Schup;

Lid worden?
Heeft u interesse om lid te worden, vul dan op deze pagina het formulier in. We zijn blij met iedere bijdrage en hopen op uw steun komend seizoen. Een vol uitvak draagt bij aan een betere support met hopelijk goed resultaat.

Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: sv@svnec.nl.

Vrienden van SV N.E.C.

Ook vriend van SV N.E.C. worden? Meld je aan