SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Uitwedstrijden Collectief

De Supportersvereniging NEC is gestart met het Uitwedstrijden Collectief. Het is een groep van bedrijven en particulieren, voorheen Vrienden van SV NEC, die met hun financiële bijdrage het mogelijk maken uitwedstrijden te sponsoren.

Bedrijven of particulieren betalen € 125,00 ex. BTW per jaar. De gehele sponsoropbrengst zal ten goede komen aan het goedkoper maken van uitwedstrijden maar ook realiseren dat minder validen een uitwedstrijd kunnen bezoeken. Aan het eind van het seizoen 2017-2018 werd tweemaal een rolstoeltouringcar ingezet en sponsorden wij het meereizen van de begeleider.

Op dit moment zijn 18 bedrijven aangesloten. Het doel is om minimaal 3 wedstrijden te sponsoren met een korting van minimaal 5 euro. Hoe meer bedrijven en particulieren zich aansluiten, hoe meer acties wij voor onze leden kunnen organiseren.

Wilt u zich ook aansluiten bij het Uitwedstrijden Collectief? Meld u dan aan! Naast het sponsoren van de uitwedstrijden krijgen de sponsoren ook:

  • lidmaatschap van de Supportersvereniging: derhalve toegang tot het supportershome De Schup; deelname aan activiteiten, 2 ledenpassen;
  • naamsvermelding in onze contactorganen, waaronder De Goffertkreet en deze internetsite;
  • naamsvermelding op speciale sponsorscherm in supportershome De Schup;

Lid worden?
Lid worden kost € 125,00 per seizoen! Heeft u interesse om lid te worden, vul dan op deze pagina het formulier in.

Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: sv@svnec.nl.

 

Vrienden van SV N.E.C.

Ook vriend van SV N.E.C. worden? Meld je aan
Linkpartners