SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Twee nieuwe ledenavonden in februari

Afbeelding voor Twee nieuwe ledenavonden in februari
20 januari 2015

De Supportersvereniging kan niet zonder hulp van vrijwilligers en de mening van de leden. Dit is het fundament van onze vereniging en de basis van ons beleid.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering presenteerde het bestuur twee nieuwe commissies: Activiteiten en Supporterszaken. De afgelopen maanden is met een aantal betrokken leden gesproken hoe wij deze commissies vorm moeten gaan geven. Er worden nu twee aparte ledenavonden georganiseerd waarbij deze commissies worden opgericht.

De commissie Activiteiten zal zich bezig gaan houden met de te organiseren activiteiten. Denk aan het zaalvoetbaltoernooi, de buitenlandtrip, maar ook de activiteiten op het SV plein en het eindfeest. Of vind jij dat er andere activiteiten georganiseerd moeten worden?

De commissie Supporterszaken zal samen met het bestuur ervoor moeten gaan zorgen dat de supportersbelangen, binnen NEC en op landelijk terrein, beter vertegenwoordigd zullen gaan worden. De commissie zal inspelen op actuele ontwikkelingen, maar ook een bijdrage leveren in het bijstaan van supporters rondom incidenten die zich afgespeeld hebben

Kom ook, laat je mening horen en help de SV verder vooruit!

Commissie activiteiten. 
Woensdag 11 februari 2015, 19.30 uur supportershome De Eendracht.

Commissie supporterszaken. 
Maandag 23 februari 2015, 19.30 uur supportershome De Eendracht.