SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Topweekend Supportersvereniging NEC in London

Afbeelding voor Topweekend Supportersvereniging NEC in London
7 juni 2011

In een super gezellige sfeer heeft de Supportersvereniging met 73 enthousiaste deelnemers een fantastisch weekend in Londen beleefd. Dat de reizen van de Supportersvereniging erg populair zijn, blijkt wel uit het feit dat deze reis in november 2010 al helemaal vol geboekt was.

Na een uitgebreid buffet in Beuningen zijn wij op vrijdag 6 mei direct doorgereden naar Hoek van Holland , waar de nieuwe boot van Stena Line op ons lag te wachten. Mooie buitenhutten voorzien van alle comfort. Ook het hotel Chiswick Moran had zeker onze goedkeuring. Helaas hadden wij de wedstrijd Fulham – Liverpool moeten inwisselen voor West Ham United- Blackburn Rovers.

Sky Sports had de wedstrijd van Fulham naar maandagavond verplaatst i.v.m. uitzending op het sportkanaal. Deze verplaatsing was voor ons onmogelijk. Gelukkig konden wij ons tijdig voorzien van prima plaatsen voor het degradatieduel van West Ham United. De vrije zondag werd door iedereen op eigen inzicht benut. Wel kwamen we veel deelnemers tegen op “Camden Market”

Op maandagmorgen na een heerlijk ontbijt op de boot weer richting huiswaarts en al plannen maken voor volgend jaar. De keuze t.a.v. de bestemming valt samen met het speelprogramma van N.E.C. Dus nog even afwachten. Wordt het London, Newcastle of misschien wel Glasgow ?

Veel deelnemers hebben al aangegeven geïnformeerd te willen blijven om zodoende op tijd een voorboeking te maken. Dat kan door een mail naar johan@svnec.nl te sturen of een telefoontje naar 06 53904422 ( Johan Bouwman)

De SV bedankt alle deelnemers voor het geslaagde weekend en de vele bedankjes.

Ook willen wij onze sponsoren bedanken:
– Henk Grim Assurantiën Groesbeek
– Touringcarbedrijf Schiks Druten
– New Lotus wokrestaurant Beuningen