SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Sylvia Rengers benoemd tot erelid Supportersvereniging NEC

Afbeelding voor Sylvia Rengers benoemd tot erelid Supportersvereniging NEC
17 september 2018

Vanavond is Sylvia Rengers tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd tot erelid van de Supportersvereniging. Sylvia is dit seizoen 25 jaar vrijwilliger bij de vereniging. Het is de vierde keer dat deze benoeming is gedaan en de eerste keer sinds ruim twintig jaar. 

Sylvia is begonnen in het oude home met hand-en-span diensten. Ze is jaren actief geweest voor de jeugdleden van de SV en aan de wieg gestaan van de NEC Juniors. Tot op de dag van vandaag helpt ze met de verkoop van merchandise. Vroeger in de oude caravan, later de skihutten op het SV plein. Weer of geen weer. Altijd aanwezig. 

Maar ook andere verdiensten. Vroeger de kaartverkoop op maandag bij uitwedstrijden. Vaak heel rustig en twee uur wachten tot er iemand komt, maar soms met de neuzen tegen het loket voor een belangrijke uitwedstrijd. Naast de merchandise verzorgt Sylvia nog steeds ook de catering/verkoop in de bussen, meerdere keren per jaar. 

Het bestuur van de Supportersvereniging dankt Sylvia hartelijk voor haar inzet de afgelopen 25 jaar. Altijd vrijwillig, belangenloos. We hopen nog zeker de komende jaren een beroep op haar te kunnen blijven doen.