SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV stuurt brief naar directie AZ

Afbeelding voor SV stuurt brief naar directie AZ
11 november 2014

Het bestuur heeft vandaag een brief gestuurd naar de directie van AZ. In deze brief doen wij het verzoek de aanvangstijd van de bekerwedstrijd AZ-NEC (17 december 2014) te veranderen. AZ heeft de aanvangstijd vastgesteld op 19.00 uur. Door dit tijdstip wordt het veel supporters vanwege werk of school moeilijk gemaakt mee te gaan naar Alkmaar. In de brief wordt ook gevraagd mee te denken aan andere tegemoetkomingen, zoals bijvoorbeeld de prijs van het kaartje. 

Onderstaande brief is vandaag per post en mail verstuurd: 

Geachte heer Eenhoorn,

Op 17 december aanstaande wordt de bekerwedstrijd AZ – NEC gespeeld. Een duel waar wij als Supportersvereniging NEC naar uitkijken.

Tot de ontevredenheid van ons en onze supporters is de aanvangstijd van deze wedstrijd vastgesteld op 19.00 uur. Gezamenlijk hebben wij hetzelfde belang: zoveel mogelijk supporters deze wedstrijd kunnen laten bezoeken. Door dit tijdstip, op een doordeweekse dag, dienen wij uiterlijk om 16.00 uur te vertrekken, wat betekent dat veel supporters vanwege werk of school niet meekunnen.

Het management van NEC hebben wij gevraagd bij u het verzoek te doen de wedstrijd te verplaatsen naar een later tijdstip. Ook hebben wij de directie van NEC en de Supportersvereniging AZ gevraagd hetzelfde verzoek bij u in te dienen.

Mocht uw besluit negatief voor ons blijven, willen wij u vragen om mee te denken over andere tegemoetkomingen. Gezamenlijk (AZ en NEC) zouden wij ons kunnen inspannen om bij de lokale autoriteiten te pleiten voor een autocombi met het omwisselpunt in Alkmaar. Een ruimere openingstijd van het gastenvak, zodat supporters ook na het eerste fluitsignaal nog binnen kunnen komen. Tot slot hopen wij dat u ook iets kunt doen aan de prijs van het kaartje.

Wij willen een boeiend, sfeervol bekerduel met veel AZ- supporters én NEC-supporters en hopen dat u rekening wilt houden met de belangen van de bezoekende club.

Hopende op een positieve reactie, zien wij uw reactie graag spoedig tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Supportersvereniging NEC