SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV stelt vragen n.a.v. NEC-Feyenoord

Afbeelding voor SV stelt vragen n.a.v. NEC-Feyenoord
6 februari 2012

Naar aanleiding van ontvangen klachten en onze eigen waarnemingen heeft de Supportersvereniging bij NEC navraag gedaan hoe het komt dat zoveel Feyenoord-supporters buiten het uitvak konden plaatsnemen. Vooral in de vakken A en Z, de vakken naast het uitvak, zaten vele Feyenoord-supporters. NEC-supporters in die vakken bemerkten een gespannen sfeer en vroegen zich af of de veiligheid gegarandeerd kon worden.

In een reactie geeft de club toe dat zij deze situatie ook als negatief ervaren. Ook voor de club is het een doorn in het oog. Het is echter zo dat clubcardhouders vrij zijn om 2 kaarten te kopen voor deze wedstrijd. Clubcardhouders uit regio Nijmegen kopen kaarten en geven deze dan door. Dit is niet verboden. Het enige wat de club kan doen en gaat doen is het kaartregime terugbrengen naar 1 kaart per CC houder. Daarnaast kan de club deze suppoters pas echt aanpakken wanneer ze zich misdragen. De inzet van extra stewards en politie zouden ervoor gezorgd hebben dat de veiligheid gewaarborgd bleef.

De SV is blij dat de club de klachten serieus neemt. Mocht u zelf ook een klacht hebben of suggesties voor de SV. Neem dan contact met ons op via bestuur@svnec.nl of kom langs op het eerstvolgende spreekuur (5 maart om 19.00 uur).