SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV sprak met directie over huidige stand van zaken

Afbeelding voor SV sprak met directie over huidige stand van zaken
27 november 2013

Woensdagavond heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen NEC en verschillende supportersgroeperingen, waaronder het bestuur van de Supportersvereniging. Namens de club schoven trainer Anton Janssen, technisch directeur Edo Ophof en algemeen directeur Bart van Ingen aan. Het gesprek is positief verlopen. Verschillende supporters uitten hun onvrede over de huidige situatie en kregen daarop uitleg van de aanwezige clubmensen.

Ondanks de sportieve malaise heeft Anton Janssen vertrouwen in zijn spelersgroep. Ophof deelt die mening en gelooft dat de huidige selectie het tij kan keren, al zal in de winterstop zeker ook naar versterking gezocht moeten worden. Volgens hen heeft NEC voetballend meer kwaliteit in huis dan enkele concurrenten, maar moeten er nu vooral in mentaal opzicht stappen worden gemaakt.

Van Ingen benadrukte tevens dat de club ambitieus moet blijven met betrekking tot het stadion, ondanks de achttiende plaats op dit moment. Zonder uitbreiding van de thuishaven van de club strijdt NEC volgens Van Ingen structureel mee om de laatste vier plaatsen in de eredivisie.

De supportersgeledingen hebben hun vertrouwen uitgesproken in de directie en technische staf van NEC. Volgende week is er een vervolggesprek waarbij ook een vertegenwoordiging van de spelersraad aanwezig zal zijn.