SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV sponsort afterparty huldiging

Afbeelding voor SV sponsort afterparty huldiging
2 april 2015

De Supportersvereniging sponsort de afterparty na de huldiging van NEC. Het zal de afsluiting worden na de officiële festiviteiten. Als NEC vrijdagavond kampioen wordt, zal op zaterdag 4 april de huldiging plaatsvinden op de Wedren. 

De Wedren is vanaf 15.15 uur toegankelijk voor publiek. Dan start ook het programma met onder andere Het Feestteam, Ronnie Ruysdael en DJ Marc Simz. Natuurlijk maken de spelers en staf ook hun opwachting om er met jullie een enorm feest van te maken! 

Vanaf 18.00 uur start de SV N.E.C. Afterparty. Dan zullen onder andere de Doe Maar Watjes optreden en zullen de kampioensliederen ten gehore worden gebracht. Om 20.00 uur komt de huldiging tot z’n einde.

De gehele presentatie ligt in handen van stadionspeaker Gerry van Campen.

Parkeren en fietsen
We verzoeken bezoekers dringend om te voet of met de fiets naar het evenementterrein te komen. Er zijn fietsenstallingen ingericht aan de Oranjesingel en aan de Waldeck Pyrmontsingel. Mocht je toch met de auto komen: parkeer je auto dan in de parkeergarages Kelfkensbos of Keizer Karelplein. Alle wegen rondom het evenementterrein zijn afgesloten voor autoverkeer! 

Betalen en andere faciliteitenOp het terrein betaal je met contant geld. Er zijn op het evenementterrein geen pinmogelijkheden dus zorg dat je voldoende cash op zak hebt! Op het terrein is gezorgd voor diverse faciliteiten om te eten en te drinken. Natuurlijk staan er ook toiletten.

Live uitzending door Omroep Gelderland
Omroep Gelderland is aanwezig op de Wedren om de huldiging live uit te zenden. Mocht je dus niet aanwezig (kunnen) zijn: kijk dan van 16.50-18.00 uur naar de uitzending om Omroep Gelderland! 

Over het evenementterrein
De huldigingslocatie De Wedren is ingericht als evenementterrein  en dus afgezet met hekken. Er zijn drie ingangen: twee ter hoogte van de Bijleveldsingel, Prins Bernhardstraat en één ter hoogte van de Waldeck Pyrmontsingel, ook op de Prins Bernhardstraat. Bij toetreding tot het terrein vindt er controle plaats. Het meenemen van drank en glaswerk is niet toegestaan op het terrein, hier zal dus ook op gecontroleerd worden! De overige huisregels vind je bij betreding van het terrein op borden.