SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV organiseert reis naar Brighton

Afbeelding voor SV organiseert reis naar Brighton
2 oktober 2019

De SV doet een nieuwe poging om een buitenlandreis te organiseren. Gekozen is voor de wedstrijd Brighton & Hove Albion tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 28 december. Bij Brighton staat oud-NEC’er Alireza Jahanbakhsh onder contract, terwijl bij Bournemouth oud-NEC’er Arnaut Groeneveld speelt.

We vertrekken per touringcar op vrijdagavond 27 december op 22.00 uur vanuit Nijmegen. Om 3.30 uur maken we per ferry de overtocht van Calais naar Dover. Rond 9.00 uur Engelse tijd komen we aan in Brighton. De wedstrijd staat gepland om 15.00 uur. De rest van de dag kan je zelf indelen. Op zondag vertrekken we om 12.00 uur richting Nederland, waar we uiteindelijk rond 22.00 uur zullen komen.

Een mooie reis tussen Kerst en Oud & Nieuw. De badplaats Brighton staat bekend om de kilometers lange boulevard en bezienswaardigheden als The Brighton Pier, The Brighton Wheel en het Sea Life Centre Aquarium. Het nachtleven van Brighton is berucht met vele pubs en discotheken.

We proberen deze reis tegen een zo gunstige mogelijk prijs weg te zetten. We hebben dit berekend op 30 deelnemers.

Prijs 

€ 189,00 per persoon
Op basis van 2 personen per kamer. Toeslag 1 persoons kamer: € 25,00 per persoon

Inclusief:

  • Vervoer per touringcar
  • 1 hotelovernachting in 3 sterren hotel
  • Ontbijt
  • Ticket wedstrijd

Mochten er zich meer dan 30 deelnemers inschrijven dan wordt de prijs per persoon goedkoper.

Aanmelden

Deelname alleen voor leden van de Supportersvereniging. Geen lid, schrijf je dan snel in!.

Aanmelden kan t/m 24 oktober. Daarna volgt een betaallink en is je inschrijving definitief. Stuur een e-mail naar bestuur@svnec.nl om je aan te melden voor deze reis.