SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV organiseert eerste darttoernooi

Afbeelding voor SV organiseert eerste darttoernooi
9 februari 2019

Op zaterdagavond 30 maart wordt door de Supportersvereniging NEC voor het eerst een DARTTOERNOOI georganiseerd. Het darttoernooi zal worden gehouden in ons eigen home De Schup. Het belooft een spannende en vooral gezellige avond te worden, en we hopen natuurlijk op een hoop inschrijvingen.

Deelname aan dit unieke en gezellige evenement is kosteloos. Aanvang is 19:30 uur. Er zullen leuke prijzen te winnen zijn voor de 1e t/m de 4 plaats, beste dame en de hoogste finish. Als je lid bent van de SV mag je meedoen, tevens mag ieder lid 1 introducee inschrijven.

De Supportersvereniging zal zorgen voor diverse hapjes en versnaperingen. Tevens zal er een DJ zijn, die zal zorgen voor de nodige gezelligheid. Wil je meedoen aan het 1e darttoernooi van de Supportersvereniging, schrijf jezelf dan zo snel mogelijk in. Inschrijven kan t/m vrijdag 8 maart door een mail te sturen naar darts@svnec.nl.

Om zoveel mogelijk inschrijvingen binnen te krijgen, willen wij jullie vragen dit bericht te delen. Dus schrijf je zo snel mogelijk in en noteer deze datum in je agenda. Tot zaterdag 30 maart in de Schup!