SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Afgelast – SV organiseert darttoernooi op 28 maart

Afbeelding voor Afgelast – SV organiseert darttoernooi op 28 maart
1 januari 2020

Let’s play darts! Op zaterdagavond 28 maart wordt door de Supportersvereniging NEC voor de tweede keer het SV NEC DARTTOERNOOI georganiseerd. Het darttoernooi zal worden gehouden in ons eigen home De Schup. Het belooft een spannende en vooral gezellige avond te worden, en we hopen natuurlijk op net zoveel inschrijvingen als vorig jaar.

Deelname aan dit unieke en gezellige evenement is kosteloos. Aanvang is 19:30 uur. Er zullen leuke prijzen te winnen zijn voor de 1e t/m de 4 plaats, beste dame en de hoogste finish. Als je lid bent van de SV mag je meedoen, tevens mag ieder lid 1 introducee inschrijven. Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.

De Supportersvereniging zal zorgen voor diverse hapjes en versnaperingen. Tevens zal er een DJ zijn, die zal zorgen voor de nodige gezelligheid. Wil je meedoen aan het darttoernooi van de Supportersvereniging, schrijf jezelf dan zo snel mogelijk in. Inschrijven kan tot zaterdag 14 maart door een mail te sturen naar darts@svnec.nl.

Om zoveel mogelijk inschrijvingen binnen te krijgen, willen wij jullie vragen dit bericht te delen. Dus schrijf je zo snel mogelijk in en noteer deze datum in je agenda. Tot zaterdag 28 maart in De Schup!