SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV op Open Dag NEC

Afbeelding voor SV op Open Dag NEC
1 augustus 2019
Zaterdag 3 augustus vanaf 14.00 vindt de jaarlijkse open dag van N.E.C. plaats met daarop aansluitend om 18.00 uur de wedstrijd
N.E.C. – CA Osasuna.
 
Supportersplein
De Supportersvereniging zal ook aanwezig zijn met een stand. We staan beneden in de gracht naast ons Supportershome “de Schup”. DJ Eleven zorgt voor muziek samen met een live optreden van Ricardo om 15.00 uur.
 
Bij onze stand kan je ook terecht voor ons “supporters culture” fanshirt. Deze is in diverse maten (heren en dames) verkrijgbaar voor € 15,00.
 
Drankje
Voor onze leden hebben we een gratis drankje om onder het genot van een biertje of een frisje bij te praten en vooruit te blikken op het seizoen.
 
VIP plaatsen loterij
Onder onze leden verloten we 10 (5×2) VIP plaatsen in de dug out naast het veld voor de wedstrijd tegen Osasuna om 18.00. Je kan op vertoon van je lidmaatschapspasje een lootje ophalen bij de stand.
 
Nieuwe leden
Mensen die zich op de open dag inschrijven als nieuw lid mogen wederom aan ons inmiddels befaamde rad draaien waarmee leuke prijzen te winnen vallen, zoals een NEC-shirt, shawls en ons fanshirt.
 
Meer info: