SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV maakte onvergetelijke reis naar Brighton

Afbeelding voor SV maakte onvergetelijke reis naar Brighton
30 december 2019

In 2014 organiseerde de SV voor het laatst een buitenlandreis. Na meerdere pogingen is het dit weekend eindelijk gelukt om een reis te maken. Het werd Brighton en was onvergetelijk!

Het doel is om met je leden een leuke reis te maken tegen een schappelijke prijs. Ervaringen met elkaar te delen, verbinden. Het was hopen om onze oud-speler Alireza Jahanbakhsh een paar minuten te zien spelen, want een basisspeler is hij niet. Maar dat hij voor onze ogen na 3 minuten al een goal maakte (we zaten op de eerste vijf rijen) was al fantastisch.

Op de achtergrond was al gewerkt aan een bezoek van Alireza aan het hotel. Dat is mede afhankelijk van zijn trainingsprogramma, wedstrijdverloop en andere afspraken. Dankzij de contacten met Amir Hashemi is dit ook uiteindelijk gelukt. Dat Alireza ook zo uitgebreid de tijd nam en hartelijk was naar ons en NEC, was schitterend.

We hadden nooit verwacht dat dit bezoek ook de pers zou halen. Het begon op Forza en rolde daarna uit naar allerlei voetbalsites tot de lokale krant van Brighton, De Gelderlander en AD.

De reis zelf verliep soepel met de overtochten, het prima hotel en natuurlijk de inzet van de NEC spelersbus. Voor veel supporters was het de eerste keer weer om met onze SV op pad te gaan en ook dat ze in Engeland waren. Wij hebben genoten van deze ervaring. De waardering is enorm en we zullen zeker iets nieuws plannen voor 2020!