SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV maakte fantastische trip naar Manchester

Afbeelding voor SV maakte fantastische trip naar Manchester
12 april 2012

Op zaterdag maakte een deel van de groep een reis naar Bolton waar Wanderers tegen Fulham speelde. Supporters gingen op de foto met oud-NEC’er Chris Eagles of maakten een babbeltje met Martin Jol of Bryan Ruiz. Andere kozen voor het centrum van Manchester of maakten een stadiontour in Old Trafford. ‘s Avonds mocht een borrel natuurlijk niet ontbreken in de lobby van het hotel of werd een bezoekje gebracht aan de beruchte Tiger Tiger.

Zondag was match day! De SV had 50 plaatsen gereserveerd in het Theatre of Dreams waar Manchester United aantrad tegen Queens Park Rangers. De plaatsen waren uitstekend en de beleving was onvergetelijk. ManUtd won ook, relatief eenvoudig met 2-0. Na afloop aten we met de hele groep nog in het Red Café waar ook een leuke groepsfoto werd geschoten. Het programma was uitstekend verzorgd door de Engelse club. Op eigen gelegenheid kon iedereen nog de avond zelf invullen.

Voordat maandagmiddag de terugreis aanving, ging het merendeel van de groep naar Manchester City. Ook hier kon een uitgebreide stadiontour gemaakt worden waarbij ook de vele kiekjes langs het veld niet ontbraken. Een enkeling koos er zelfs voor om de treinreis naar Liverpool te maken voor een kijkje op Anfield. Om 16.00 uur stond jammergenoeg de terugreis gepland. Met een ontspannen vlucht werd via Schiphol teruggereisd naar Beuningen, waar na een laatste groet, iedereen terugkeek op een fantastisch weekend in Manchester.