SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV leden met korting naar Heracles-NEC

Afbeelding voor SV leden met korting naar Heracles-NEC
3 augustus 2021

De Supportersvereniging houdt bij de uitwedstrijd tegen Heracles-NEC de eerste kortingsactie van dit seizoen. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren van het Uitwedstrijden Collectief.

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 29 augustus om 14.30 uur in het Erve Asito en is te bezoeken met een auto- of buscombi. De prijs voor bus+ticket is voor leden € 21,00 (niet-leden betalen € 26,00) en een autocombikaart kost slechts € 8,00 (niet-leden betalen € 13,00)

Wil jij als lid gebruik maken van deze actie? Dan dien je bij het bestellen van jouw kaart de prijsklasse Auto (Korting SV) of Bus (Korting SV) te selecteren. Let op, wij controleren voorafgaand aan de wedstrijd of je lid bent van de SV. Klik hier voor de kaartverkoopinformatie.

Het overleggen van een negatief testresultaat óf een volledige vaccinatie middels een QR-code in de CoronaCheckApp is verplicht!

Uitwedstrijden Collectief
De kortingsactie is in het kader van het Uitwedstrijden Collectief en is alleen voor leden van de Supportersvereniging. Lid worden van de SV? Ga dan naar deze pagina.

De SV bedankt ook dit keer de sponsoren. Wil je als bedrijf of particulier ook lid worden van ons Uitwedstrijden Collectief en de uitwedstrijden zo goedkoop mogelijk houden, klik dan hier voor meer informatie.