SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV in gesprek met RvC en Stak

Afbeelding voor SV in gesprek met RvC en Stak
8 juni 2017

Vandaag heeft de SV, samen met de RvS, een onderhoudend gesprek gehad met Leonard Ariens (lid Raad van Commissarissen) en Pieter Tra (lid Stak). Zij hebben ons geinformeerd over wat er afgelopen weken gebeurd is en wat er de komende weken gaat gebeuren. 

Het was een positief gesprek waarbij bleek dat beide heren, samen met de andere commissarissen en leden van het Stak, op bevlogen wijze de club nu willen opbouwen. Op zeer korte termijn zal er een technisch directeur aangesteld worden en daarna wordt er met trainers gepraat. 

Groot verschil met de vorige degradatie is dat als club niet in categorie 1 zitten maar 2. Daardoor kunnen er ook snel beslissingen worden gemaakt. Na de aanstelling van de TD en de trainer volgt ook een algemeen directeur.

In het gesprek met beide is op eerlijke wijze gepraat over de gebeurtenissen afgelopen weken. Ook het aanblijven van de overige commissarissen. Voor de continuiteit van de club, het kunnen nemen van beslissingen en ook de expertise binnen de RvC is hier ook voor gekozen. 

De SV zal zoals altijd onafhankelijk en kritisch het beleid volgen, maar wij hebben vertrouwen in de koers die nu is ingezet. De koers die ons ook terug in de Eredivisie moet brengen.