SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV in gesprek met directie NEC en Legio Noviomagum

Afbeelding voor SV in gesprek met directie NEC en Legio Noviomagum
24 november 2019

Afgelopen vrijdag is een spandoek van Legio Noviomagum geweigerd voor in het uitvak bij Helmond Sport. Dit is ons pas na de wedstrijd ter oren gekomen. Naar aanleiding van dit incident en ook andere zaken die spelen omtrent stadionverboden, hebben wij direct een afspraak gepland met Wilco van Schaik en een delegatie van Legio Noviomagum, wat komende week zal plaatsvinden.

Vandaag is het verboden spandoek een groot onderwerp van gesprek geweest in de landelijke media. De gehele dag hebben wij in overleg gestaan met alle betrokken partijen. Veel media hebben ons ook om een reactie gevraagd. Voor ons is het zaak om alle feiten goed boven tafel te krijgen.

Wij staan voor een goed supportersbeleid. De afgelopen jaren hebben we veel opgebouwd op het gebied van uitwedstrijden en sfeer in het stadion. Legio Noviomagum staat dicht bij onze supportersvereniging. De club en supporters mogen niet verder uit elkaar komen te staan, wat door deze ontwikkelingen wel gebeurt. Belangrijk is dus dat we gezamenlijk strijden voor een goed en vooral ook eerlijk beleid.