SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV gaat voor volle uitvakken in Eredivisie

Afbeelding voor SV gaat voor volle uitvakken in Eredivisie
4 augustus 2021

De uitvakken in de Eredivisie moeten dit jaar vol! Dat is de ambitieuze doelstelling van de Supportersvereniging NEC. In de eigen Goffert kan NEC rekenen op een uitverkocht huis, maar ook buiten Nijmegen moeten de spelers de steun ervaren van de fans.

In 2018 heeft SV NEC het Uitwedstrijden Collectief opgericht waarbij alle bijdragen van de sponsoren besteed worden aan het goedkoper maken van uitwedstrijden. De afgelopen seizoenen zijn minimaal vijf wedstrijden per jaar gesponsord waarbij leden 5 euro korting per wedstrijd kregen. De eerste kortingsactie van dit seizoen is op 29 augustus aanstaande als NEC uit bij Heracles Almelo speelt.

Direct na de promotie hebben wij bij algemeen directeur Wilco van Schaik aangedrongen om budget te creëren om de uitwedstrijden goedkoper te maken. Een van de gemaakte afspraken is dat we minimaal één uitwedstrijd per seizoenshelft voor alle supporters tegen een sterk gereduceerd tarief aanbieden.

De huidige coronamaatregelen zorgen ervoor dat de stadions tot 1 september slechts voor 2/3 gevuld mogen zijn. We zijn blij dat we alsnog met 800 supporters mogen afreizen naar Amsterdam (normaliter is er plaats voor 1200 supporters). Inmiddels zijn er al 600 kaarten verkocht. Ongekende aantallen voor een uitwedstrijd in Amsterdam. En ook de 330 kaarten naar Heracles Almelo zijn bijna uitverkocht.

Op dit moment zijn er 20 sponsoren die een wisselende bijdrage leveren (125, 250 of 500 euro). Nieuwe sponsoren zijn van harte welkom (meer informatie vind je hier). Wil je gebruik maken van de korting en ben je nog geen lid? Meld je dan aan! Het lidmaatschap kost 18 euro per jaar (18- en 65+ betalen slechts 9 euro).