SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

SV doet beklag over Ajax-NEC

Afbeelding voor SV doet beklag over Ajax-NEC
22 november 2016

Na de aflopen wedstrijd in de Amsterdam Arena zijn er bij de Supportersvereniging verschillende klachten gemeld over de ontvangst in Amsterdam.

Zo werden supporters gedwongen op het vak te blijven en mocht men slechts één voor één, op verzoek, gebruik maken van het toilet en was de catering vroegtijdig gesloten. De Amsterdamse stewards en de inmiddels opgetrommelde beveiliging stelden zich zonder enige uitleg hierbij onnodig provocerend op.

Ook de hoge kaartprijs voor de bezoekers, die op eigen gelegenheid zijn gereisd roept vraagtekens op. Hier hebben we in een eerder stadium ons ongenoegen al over geuit bij Ajax.

Tevens waren we ook onaangenaam verrast over het verplicht parkeren op P2 wat € 10,- kostte en wat we pas in een laat stadium doorgekregen hebben.
Juist in het kader van de ingeslagen weg richting normalisatie welke de laatste jaren is ingezet rondom (uit)wedstrijden is dit een flinke stap in de verkeerde richting te noemen. De Supportersvereniging betreurt deze gebeurtenissen dan ook ten zeerste en zal hieromtrent bij de betrokken partijen om opheldering vragen.