SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Supportersvereniging NEC Hoofdsponsor Open Dag 2011

Afbeelding voor Supportersvereniging NEC Hoofdsponsor Open Dag 2011
7 juni 2011

Dit jaar bestaat de Supportersvereniging 50 jaar. En dat willen wij met jullie vieren! We doen de aftrap van ons jubileumjaar tijdens de Open Dag van NEC door als hoofdsponsor op te treden! Kom bij de Supportersvereniging en geniet dit feestelijke jaar van (sportieve) activiteiten, kortingen, feesten en nog veel meer!

De Open Dag is vorig jaar in de nieuwe opzet uitstekend bevallen. We zijn nog druk bezig met de programmering. De intentie is om Oud NEC een wedstrijd tegen een regioteam te laten spelen. Mocht het programma van Björn Vleminckx het toelaten, dan willen we de Open Dag gebruiken om Bjorn te huldigen als topscorer van Nederland. De Bjorn Vleminckx kauwgom is alleen te verkrijgen bij de Supportersvereniging .Wij zijn de hele dag te vinden op het Supportersplein achter onze Gofferttribune . Tuurlijk doen we voor onze leden wat extra.

NEC is erg blij met het feit dat de supportersvereniging de nieuwe hoofdsponsor is geworden van de Open Dag. De Open Dag is op zondag 31 juli 2011. Graag zien onze supporters deze dag naar de Goffert komen