SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Supportersvereniging naamgever van nieuw SV-plein

Afbeelding voor Supportersvereniging naamgever van nieuw SV-plein
24 januari 2013

Op het SV-plein wordt vooruitgeblikt op de wedstrijd met voorbeschouwingen van o.a. spelers, oud spelers en de technische staf. Daarnaast zorgt de drive    in show van Radio 024 voor de juiste muzikale stemming. Er kan een heerlijk biertje worden gedronken, NEC Horeca pakt uit met een gevarieerd food-assortiment, bestaande uit o.a. versgebakken hamburgers, beenham en soep.  Kortom, alles is aanwezig om er met je vrienden, kennissen en familie   een gezellige middag of avond uit van te maken.

Rob Schevers, voorzitter van de Supportersvereniging: “Wij zijn zeer verheugd met het besluit dat onze supporters weer een biertje kunnen drinken in het stadion. Wij geloven er helemaal in dat dit bijdraagt aan een positieve beleving van de wedstrijddag. De komende zes maanden is een pilotperiode en wij gaan er in ieder geval samen met NEC alles aan doen om onze supporters veel meer te bieden dan alleen maar de 90 speelminuten in het stadion.

Bart van Ingen, commercieel directeur NEC: “We hebben de afgelopen periode veel inspanningen verricht om de wedstrijdbeleving samen met o.a. onze supporters, klanten en de gemeente te verbeteren. Het is daarom ook belangrijk dat er vanaf de komende thuiswedstrijd weer een frisse pint gedronken kan worden in het stadion. Tegelijkertijd willen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid onderschrijven. Daarom zijn we ook enorm verheugd met het Pro Supporter Programma van onze businesspartner AB Inbev/Jupiler en Bongers Dranken. Dit in combinatie met het programma op het SV-plein maakt de weg vrij om er gezamenlijk een geweldige wedstrijddag van te maken”.

Zondag 27 januari is iedereen vanaf 15.00 uur van harte welkom op het SV-plein voor het Goffertstadion (achter de Gofferttribune bij de skihut)

Programma:
15.00 uur: Opening SV-plein met o.a. Radio 024 drive in show
15.45 uur: Interview met oud-speler
16.00 uur: Voorbeschouwing op de wedstrijd door technische staf
16.15 uur: Vertrek naar het stadion
18.30 uur: Nabeschouwing op de wedstrijd