SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Steun NEC ook in de play-offs!

Afbeelding voor Steun NEC ook in de play-offs!
4 mei 2014

Heel blij zijn we met het behalen van de play-offs! Nu de volgende twee hordes, waarvan de eerste tegen Sparta eerste is. 

Seizoenkaarthouders kunnen de thuiswedstrijd gratis op hun eigen plek bezoeken (de seizoenkaart wordt geactiveerd). Voor club- en seizoenkaarthouders zijn er in de losse verkoop vier kaarten per club- of seizoenkaart te bestellen.

Komende donderdag al wordt de eerste uitwedstrijd gespeeld tegen Sparta. Deze wedstrijd is te bezoeken met een verplichte buscombi. Voor het bezoekersvak zijn er 650 kaarten beschikbaar. Op elke seizoenkaart (inclusief uitkaart) kan één kaart gekocht worden. Kaarten kosten €19,50. Seizoenkaarthouders in het bezit van een UitkaartPlus zijn sowieso verzekerd van een toegangskaart. Houders van de UitkaartPlus kunnen hun kaart kopen op zondag 4 mei van 12.00 uur tot 14.00 uur bij de stadionreceptie of van zondag 4 mei 12.00 uur tot maandag 5 mei 12.00 uur in de online ticketshop. Seizoenkaarthouders in het bezit van een uitkaart kunnen vanaf maandag 5 mei 12.00 uur zowel bij de stadionreceptie als in de online ticketshop hun kaart kopen.