SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Steun het Uitwedstrijden Collectief

Afbeelding voor Steun het Uitwedstrijden Collectief
25 juni 2022

De steun in uitwedstrijden afgelopen seizoen was groot. Met gemiddeld 600 supporters per uitwedstrijd bezet NEC de vierde plek in de Eredivisie. Het hoogtepunt was een vol uitvak in Utrecht met maar liefst 1200 supporters.

Sinds 2018 kent de Supportersvereniging NEC het Uitwedstrijden Collectief. Alle inkomsten van de sponsorclub van SV NEC gaan direct naar het goedkoper maken van uitwedstrijden. De afgelopen jaren hebben we gemiddeld 5 wedstrijden met minimaal 5 euro korting aangeboden aan onze leden.

Op dit moment zijn er ca. 20 bedrijven aangesloten. Hoe meer supporters meegaan naar uitwedstrijden, hoe meer inkomsten er nodig zijn voor ons Uitwedstrijden Collectief. Daarom zijn wij continue op zoek naar nieuwe sponsoren. De bijdrage is vanaf 125 euro per seizoen. Naast het goedkoper maken van uitwedstrijden bieden wij ook:

  • Lidmaatschap van de Supportersvereniging, inclusief alle voordelen als: toegang tot activiteiten, 2 ledenpassen, 3x per jaar De Goffertkreet en ondersteunen sfeeracties in en buiten de Goffert;
  • Naamsvermelding in clubblad De Goffertkreet en website www.svnec.nl

Lid worden?
Heeft u interesse om lid te worden, vul dan op deze pagina het formulier in. Een vol uitvak draagt bij aan een betere support met hopelijk goed resultaat.

Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: sv@svnec.nl