SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Rechtshulp

Vanaf het seizoen 2023-2024 werkt SV NEC samen met CAPO Rechtshulp.

Sinds 2020 is CAPO Rechtshulp een steeds bekendere (juridisch) ondersteuner in de voetbalwereld. Het bedrijf is in eerste instantie begonnen met het voeren van beroepschriftprocedures tegen opgelegde stadionverboden bij de Commissie Stadionverboden of gebiedsverboden bij de gemeente. Inmiddels zijn er tientallen tot een honderdtal procedures gevoerd, waarvan vele met succes.

CAPO Rechtshulp verleent SV NEC een breed scala aan diensten. Het gaat dan onder andere om het aanbieden van (juridisch) advies op allerlei gebieden, het controleren van dossiers (bijvoorbeeld bij de Commissie Stadionverboden van de KNVB), het bemiddelen bij (interne) conflicten en het doorverwijzen naar andere specialisten. Iedere supporter kan namelijk op enig moment, bewust of onbewust, de behoefte hebben aan (juridisch) advies.

Krijg jij dus te maken met een voetbalgerelateerd (juridisch) vraagstuk of heb je andere vragen, die daarmee verband houden? Neem dan contact op via info@capo-rechtshulp.nl of sv@svnec.nl.

Vrienden van SV N.E.C.

Ook vriend van SV N.E.C. worden? Meld je aan
Linkpartners