SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Oproep: Supporters trekken samen ten strijde!

Afbeelding voor Oproep: Supporters trekken samen ten strijde!
25 mei 2020

N.E.C. heeft haar supporters hard nodig in deze moeilijke periode. Als fans moeten we laten zien dat we massaal achter onze club staan.

Daarom hebben N.E.C., SV NEC, East Side & HKN en Legio Noviomagum de handen ineen geslagen. Samen trekken wij ten strijde door onze seizoenkaart te verlengen of er één (of meerdere) aan te schaffen.

Om die reden wordt er op zaterdag 6 juni een unieke dag georganiseerd voor het Goffertstadion. Hierbij kun je als supporter door middel van een drive-through jouw seizoenkaart verlengen of aanschaffen. Je hebt deze dag twee verschillende opties; je schaft jouw seizoenkaart, omdat N.E.C. er ook voor jou is, met 20% korting aan óf je koopt jouw seizoenkaart voor de normale prijs (m.u.v. reeds bestaande kortingen). Op deze manier willen we als club en supporters laten zien dat we samen willen optrekken.

N.E.C. Deur Rij Mert
De N.E.C. Deur Rij Mert start bij De Goffert (ingang: route Busserweg) en loopt door de bussluis. Naast het verlengen of aanschaffen van jouw seizoenkaart bij N.E.C. heb je tevens de mogelijkheid om de SV NEC, East Side & HKN en Legio Noviomagum te steunen. Ook van deze supportersgroepen staan namelijk kraampjes met speciale acties! Maar het belangrijkste is natuurlijk: Verleng op deze dag je seizoenkaart! Of schaf er een aan, indien je er nog geen hebt!