SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

RoodZwartGroen aanwezig tijdens trainingskamp NEC in Mijas

Afbeelding voor RoodZwartGroen aanwezig tijdens trainingskamp NEC in Mijas
4 januari 2012

Net als vorig jaar zal het team van RoodZwartGroen ook dit jaar weer aanwezig zijn tijdens het trainingskamp wat NEC aflegt in Zuid-Spanje (Mijas). Zij zullen alle supporters die in Nederland blijven dagelijks op de hoogte houden van de actualiteiten rondom NEC in deze week.

Iedere dag maken Ferdinand Muller en Jeroen Klaver opnames die in een videocompilatie te zien zullen op onze website, maar ook op RoodZwartGroen.nl. Onder andere zal er aandacht besteed gaan worden aan het 50 jarig bestaan van de NEC Supportersvereniging, hierbij valt ook een leuke prijs te winnen die de NEC supportersvereniging beschikbaar stelt. Ook zal er iedere dag een prijsvraag zijn waar men een officieel thuis-shirt kan winnen, gesigneerd door de voltallige selectie, deze prijs stelt NEC beschikbaar.

Tevens staan er dagelijks interviews op de planning met spelers, directieleden en de staf van NEC en zal er voor de NEC Juniors een item gemaakt worden waarbij de juniorleden een vraag aan een speler mogen stellen. Ook zullen er hoogtepunten gemaakt worden van de wedstrijden die NEC speelt tegen Malaga B en FC Basel.

Van dit trainingskamp kun je via verschillende (social)media kanalen op de hoogte blijven, zoals via de officiële facebookpagina’s van NEC, RoodZwartGroen (facebook.com/RoodZwartGroen) en Radio 024 (facebook.com/radio024) en via de Twitterpagina’s van deze drie mediakanalen. Natuurlijk kan je jouw info ook nog vinden via de website van NEC, Radio 024 en RoodZwartGroen.

Vergeet natuurlijk niet dagelijks naar de videocompilaties te kijken.