SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Reactie SV NEC twee wedstrijden zonder publiek

Afbeelding voor Reactie SV NEC twee wedstrijden zonder publiek
25 oktober 2021

Vanavond liet NEC weten dat de komende twee wedstrijden in de Goffert zonder publiek gespeeld worden. De club is er niet in geslaagd om op korte termijn een geschikte locatie te vinden voor haar thuiswedstrijden.

SV NEC vindt het teleurstellend dat we nu twee wedstrijden zonder publiek moeten spelen. Na zo’n moeilijk coronajaar hoopten we zo snel mogelijk weer in een volle Goffert te kunnen spelen. Wij hebben tot de dag vandaag gehoopt dat er een stadion was waar wij naar toe konden gaan.

Vorige week hebben wij een aantal keren met algemeen directeur Wilco van Schaik contact gehad. We begrepen toen al dat veel clubs en gemeentes niet op NEC stonden te wachten. We hebben nog een poging gewaagd om eventueel met de supporters van de thuisclub in gesprek te gaan of om te kijken of het busvervoer betaalbaar gemaakt zou kunnen worden (denk aan crowdfunding).

De club maakt uiteindelijk zelf de keuze wat financieel en sportief het beste is. We hebben morgen een overleg met de directie, andere supportersgroepen en businessclub om het gehele proces te bespreken en te kijken hoe we de komende twee thuiswedstrijden toch bij elkaar kunnen komen en voor de thuiswedstrijden die daarna volgen.