SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Reactie bekladden supportershome Vitesse

Afbeelding voor Reactie bekladden supportershome Vitesse
9 november 2016

Onbekende vandalen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag vijfmaal ‘NEC’ over de afbeelding van de in 2013 overleden Vitesse-icoon Theo Bos gespoten. De SV heeft dit via de sociale media direct veroordeeld. In De Gelderlander van vandaag gaan wij en NEC daar dieper op in. 

“Wij veroordelen deze actie stellig. Toon respect voor elkaars clubiconen en blijf van andermans spullen af”, meldt interim-voorzitter Jeroen Rengers van de Supportersvereniging NEC in De Gelderlander. “De supportersvereniging van zowel Vitesse als NEC, de aartsrivaal uit Nijmegen, spreekt er schande van. “Ludieke acties zijn prima rond een derby, maar dit is vandalisme. Van Theo blijf je gewoon af”, zegt voorzitter Paul Koster namens de Supportersvereniging van Vitesse. 

NEC-directeur Bart van Ingen noemt de vernieling ‘ontoelaatbaar en onacceptabel’. “Vitesse kan op onze medewerking rekenen. Hier zijn duidelijk grenzen overschreden”, zegt hij. ,,Wij zullen, binnen onze mogelijkheden en middelen, helpen met de opsporing.”