Computer troubles

Discussieer hier over alles dat niets met N.E.C. te maken heeft.
Gebruikersavatar
vak Oost
Berichten: 24751
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:21
Locatie: Novio Magus
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door vak Oost » za 13 sep 2014, 11:25

ernie schreef:
Jackiegoal schreef:Glasvezel is niet meer dan marketing,
Oneens, ik game best veel online en m'n ping is beduidend lager dan alle anderen. Al die kleinigheden zorgen ervoor dat je beter kunt zijn.
je ping cq lag is niet alleen afhankelijk van snelheid, de gehele infrastructuur tussen de provider en jou netwerkkaart is meer van belang
Het was nix, het is nix en het wordt nix

Sjoerdbemmel
Berichten: 1400
Lid geworden op: wo 17 jul 2013, 10:02
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Sjoerdbemmel » za 13 sep 2014, 12:04

Ik merk het verschil tussen glasvezel en "gewoon" internetverbinding zeker wel, ik ben dan ook een gamer in hart en nieren, daarnaast download ik ook redelijk vaak.. ik ben het wel met je eens dat een gemiddeld gezin het waarschijnlijk niet nodig heeft!

Jandropzak
Berichten: 29
Lid geworden op: za 13 sep 2014, 12:18
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Jandropzak » za 13 sep 2014, 12:24

Ik heb ook XMS, na UPC de deur uit hebben gedaan.
maar mijn emailaccounts heb ik zowel van hotmail als google.
XMS gaat b.t.w over naar Telfort.

Gebruikersavatar
TT
Berichten: 6848
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:21
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door TT » ma 10 nov 2014, 21:43

Als ik Chrome open, dan verdwijnt de taakbalk onderin. De taakbalkinstellingen staan goed, maar enkel en alleen in Chrome verdwijnt 'ie....Weet iemand hoe ik dat kan verhelpen?

Gebruikersavatar
BiT
Berichten: 3809
Lid geworden op: wo 27 aug 2008, 00:35
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door BiT » ma 10 nov 2014, 22:08

TT schreef:Als ik Chrome open, dan verdwijnt de taakbalk onderin. De taakbalkinstellingen staan goed, maar enkel en alleen in Chrome verdwijnt 'ie....Weet iemand hoe ik dat kan verhelpen?
Draai je toevallig Windows 8? Dan zou het kunnen zijn dat het menu rechtsboven en dan "Chrome opnieuw openen op het bureaublad" de oplossing is.
Als dat er niet staat maar "Chrome openen in Windows 8-modus" is dat het probleem niet en zou je nog kunnen proberen op F11 te drukken.
Mocht dat ook niet werken laat het nog even weten!
Ronnie, Bus 6!

Gebruikersavatar
TT
Berichten: 6848
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:21
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door TT » di 11 nov 2014, 08:34

BiT schreef:
TT schreef:Als ik Chrome open, dan verdwijnt de taakbalk onderin. De taakbalkinstellingen staan goed, maar enkel en alleen in Chrome verdwijnt 'ie....Weet iemand hoe ik dat kan verhelpen?
Draai je toevallig Windows 8? Dan zou het kunnen zijn dat het menu rechtsboven en dan "Chrome opnieuw openen op het bureaublad" de oplossing is.
Als dat er niet staat maar "Chrome openen in Windows 8-modus" is dat het probleem niet en zou je nog kunnen proberen op F11 te drukken.
Mocht dat ook niet werken laat het nog even weten!
Nope....geen Windows 8. Als ik op internet kijk dan zie ik dat meer mensen dat opeens gehad hebben, maar ook niet echt tot een oplossing gekomen zijn......vrij irritant

Gebruikersavatar
Jackiegoal
Berichten: 7316
Lid geworden op: za 21 jun 2008, 15:03
Locatie: Nieuw-Vennep
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Jackiegoal » di 11 nov 2014, 09:25

TT schreef:Als ik Chrome open, dan verdwijnt de taakbalk onderin. De taakbalkinstellingen staan goed, maar enkel en alleen in Chrome verdwijnt 'ie....Weet iemand hoe ik dat kan verhelpen?
F11?
"I am Brian, and so is my wife!"

Gebruikersavatar
TT
Berichten: 6848
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:21
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door TT » di 11 nov 2014, 15:37

Jackiegoal schreef:
TT schreef:Als ik Chrome open, dan verdwijnt de taakbalk onderin. De taakbalkinstellingen staan goed, maar enkel en alleen in Chrome verdwijnt 'ie....Weet iemand hoe ik dat kan verhelpen?
F11?
Nope....

Gebruikersavatar
vak Oost
Berichten: 24751
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:21
Locatie: Novio Magus
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door vak Oost » di 11 nov 2014, 15:40

TT schreef:
Jackiegoal schreef:
TT schreef:Als ik Chrome open, dan verdwijnt de taakbalk onderin. De taakbalkinstellingen staan goed, maar enkel en alleen in Chrome verdwijnt 'ie....Weet iemand hoe ik dat kan verhelpen?
F11?
Nope....
try this one https://productforums.google.com/forum/ ... wSlxWy78lM @ Rorolikeaboss
Het was nix, het is nix en het wordt nix

Gebruikersavatar
TT
Berichten: 6848
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:21
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door TT » di 11 nov 2014, 18:05

vak Oost schreef:
TT schreef:
Jackiegoal schreef:
TT schreef:Als ik Chrome open, dan verdwijnt de taakbalk onderin. De taakbalkinstellingen staan goed, maar enkel en alleen in Chrome verdwijnt 'ie....Weet iemand hoe ik dat kan verhelpen?
F11?
Nope....
try this one https://productforums.google.com/forum/ ... wSlxWy78lM @ Rorolikeaboss
Ha Oost,

dat is het ook niet....dat werkt bij Windows 8 wel als het goed is. Ik heb Windows 7 Ultimate.

Sjoerdbemmel
Berichten: 1400
Lid geworden op: wo 17 jul 2013, 10:02
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Sjoerdbemmel » di 11 nov 2014, 18:31

TT schreef:
vak Oost schreef:
TT schreef:
Jackiegoal schreef:
TT schreef:Als ik Chrome open, dan verdwijnt de taakbalk onderin. De taakbalkinstellingen staan goed, maar enkel en alleen in Chrome verdwijnt 'ie....Weet iemand hoe ik dat kan verhelpen?
F11?
Nope....
try this one https://productforums.google.com/forum/ ... wSlxWy78lM @ Rorolikeaboss
Ha Oost,

dat is het ook niet....dat werkt bij Windows 8 wel als het goed is. Ik heb Windows 7 Ultimate.
Sluit Chrome volledig met [ctrl + shift + Q] of via het menu
Open Windows-taakbeheer met toetsencombinatie [ctrl + shift + esc]
Beëindig proces "explorer.exe"
Klik linksboven op "bestand"
En dan op "nieuwe taak"
Vul "explorer.exe" in en druk op [enter].
Open Chrome.

gr. sjoerd

Gebruikersavatar
TT
Berichten: 6848
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:21
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door TT » di 11 nov 2014, 19:10

Sjoerdbemmel schreef:
TT schreef:
vak Oost schreef:
TT schreef:
Jackiegoal schreef:
TT schreef:Als ik Chrome open, dan verdwijnt de taakbalk onderin. De taakbalkinstellingen staan goed, maar enkel en alleen in Chrome verdwijnt 'ie....Weet iemand hoe ik dat kan verhelpen?
F11?
Nope....
try this one https://productforums.google.com/forum/ ... wSlxWy78lM @ Rorolikeaboss
Ha Oost,

dat is het ook niet....dat werkt bij Windows 8 wel als het goed is. Ik heb Windows 7 Ultimate.
Sluit Chrome volledig met [ctrl + shift + Q] of via het menu
Open Windows-taakbeheer met toetsencombinatie [ctrl + shift + esc]
Beëindig proces "explorer.exe"
Klik linksboven op "bestand"
En dan op "nieuwe taak"
Vul "explorer.exe" in en druk op [enter].
Open Chrome.

gr. sjoerd


SJOERD IS EEN HELD! :hail:

Sjoerdbemmel
Berichten: 1400
Lid geworden op: wo 17 jul 2013, 10:02
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Sjoerdbemmel » di 11 nov 2014, 19:57

Sluit Chrome volledig met [ctrl + shift + Q] of via het menu
Open Windows-taakbeheer met toetsencombinatie [ctrl + shift + esc]
Beëindig proces "explorer.exe"
Klik linksboven op "bestand"
En dan op "nieuwe taak"
Vul "explorer.exe" in en druk op [enter].
Open Chrome.

gr. sjoerd[/quote]



SJOERD IS EEN HELD! :hail:[/quote]

:biggrin: :tu:

Gebruikersavatar
pjottr
Berichten: 12316
Lid geworden op: vr 08 jun 2007, 07:53
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door pjottr » ma 24 nov 2014, 07:55

sinds gisteren problemen met laptop ( draait op Windows 7 met IE ).

Silverlight wordt niet herkend ( bij bv Telfort tv op laptop en Flash player niet bij bv Google Street View.
Er wordt gevraagd Silverlight te installeren, maar na downloaden kan Silverlight niet geinstalleerd worden omdat
dezelfde versie al geinstalleerd is.
Verwijderen en opnieuw installeren biedt geen soelaas, AVG en Malwarebytes geven ook niets.

Iemand een idee ( behalve uit het raam gooien ) ?

Gebruikersavatar
Mark Ariaans
Moderator
Berichten: 17159
Lid geworden op: do 28 aug 2008, 20:52
Locatie: Sheffield
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Mark Ariaans » ma 24 nov 2014, 10:15

Al een andere browser geprobeerd? (Chrome of FireFox) Zou een conflict kunnen zijn met IE.

Gebruikersavatar
pjottr
Berichten: 12316
Lid geworden op: vr 08 jun 2007, 07:53
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door pjottr » ma 24 nov 2014, 10:26

Maar dan zou ik toch daar al eerder last van gehad moeten hebben ?
Ik heb IE niet vervangen.
Kan het zijn dat mijn blagen per ongeluk de invoegtoepassingen hebben uitgeschakeld ?

Gebruikersavatar
Jackiegoal
Berichten: 7316
Lid geworden op: za 21 jun 2008, 15:03
Locatie: Nieuw-Vennep
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Jackiegoal » ma 24 nov 2014, 10:36

pjottr schreef:Maar dan zou ik toch daar al eerder last van gehad moeten hebben ?
Ik heb IE niet vervangen.
Kan het zijn dat mijn blagen per ongeluk de invoegtoepassingen hebben uitgeschakeld ?
IE kan zelf ook besluiten dat om wat voor reden dan ook te doen. Het kan ook dat de websites die je probeert te gebruiken in "restricted mode" staan. Ik zou aan dat soort problemen denken. Je IE is verder wel up-to-date?
"I am Brian, and so is my wife!"

Gebruikersavatar
vak Oost
Berichten: 24751
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:21
Locatie: Novio Magus
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door vak Oost » ma 24 nov 2014, 10:55

pjottr schreef:Maar dan zou ik toch daar al eerder last van gehad moeten hebben ? Ik heb IE niet vervangen. Kan het zijn dat mijn blagen per ongeluk de invoegtoepassingen hebben uitgeschakeld ?
reset jou IE eens naar default, dat kan je terug vinden bij de opties van IE
Het was nix, het is nix en het wordt nix

Gebruikersavatar
pjottr
Berichten: 12316
Lid geworden op: vr 08 jun 2007, 07:53
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door pjottr » ma 24 nov 2014, 11:28

bedankt voor de tips ff proberen strakt stel dat streampjes het niet doen :tu:

Sjoerdbemmel
Berichten: 1400
Lid geworden op: wo 17 jul 2013, 10:02
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Sjoerdbemmel » ma 24 nov 2014, 12:06

ik zou eerst eens proberen om IE zonder invoegtoepassingen te openen!

Start > alle programma's > bureau-accessoires > systeemwerkset > IE (zonder invoegtoepassingen)

Gebruikersavatar
Mark Ariaans
Moderator
Berichten: 17159
Lid geworden op: do 28 aug 2008, 20:52
Locatie: Sheffield
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Mark Ariaans » ma 24 nov 2014, 12:46

Ik zou eerst eens proberen IE volledig te vermijden en een degelijke browser te gebruiken :wink:

Gebruikersavatar
pjottr
Berichten: 12316
Lid geworden op: vr 08 jun 2007, 07:53
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door pjottr » di 25 nov 2014, 08:04

Blijkbaar zonder op te letten bij de security updates van windows IE11 geinstalleerd.
Nu terug naar IE10 en het werkt weer :tu:

Dank je voor jullie helpdesk ondersteuning :wink:

Gebruikersavatar
pjottr
Berichten: 12316
Lid geworden op: vr 08 jun 2007, 07:53
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door pjottr » di 13 jan 2015, 19:14

Kut harde schijf kapot en ben hoop foto's zonder back up... :redface:

Gebruikersavatar
Jackiegoal
Berichten: 7316
Lid geworden op: za 21 jun 2008, 15:03
Locatie: Nieuw-Vennep
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Jackiegoal » do 15 jan 2015, 17:15

Van je fouten kun je leren...
"I am Brian, and so is my wife!"

Gebruikersavatar
pjottr
Berichten: 12316
Lid geworden op: vr 08 jun 2007, 07:53
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door pjottr » do 15 jan 2015, 18:01

Yup.....collega prikt de harde schijf even bij zijn desktop erin.
Hij draait nog wel dus hopen dat hij hem nog leeg kan trekken.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast