Computer troubles

Discussieer hier over alles dat niets met N.E.C. te maken heeft.
Topdude

Computer troubles

Bericht door Topdude » zo 03 jun 2007, 18:57

Misschien iets om elkaar van dienst te zijn bij pc ellende.

Gebruikersavatar
Don Corleone
Berichten: 7219
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 16:05
Locatie: Gennep
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Don Corleone » zo 03 jun 2007, 19:11

Topdude schreef:Misschien iets om elkaar van dienst te zijn bij pc ellende.

:tu:
"I'll Give Him An Offer He Can't Refuse"

zimmy
Berichten: 157
Lid geworden op: ma 04 jun 2007, 07:17

Re: Computer troubles

Bericht door zimmy » do 07 jun 2007, 07:27

Nou bij het bestellen bij de online shop krijg ik steeds bij emailadres (loginname already in use) en kan dus niks bestellen. Heb gebeld maar juf pollewop wist het ook niet. Heb naar de webmaster geschreven geen bericht terug. Helaas dat wordt zonder pet en sjaal dan maar naar de Goffert. (Voor mij nie erg, ben al 45 maar voor mijn zoontje sneu)

Gebruikersavatar
Frans
Beheerder
Berichten: 8111
Lid geworden op: wo 30 mei 2007, 22:25
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Frans » do 07 jun 2007, 08:31

zimmy schreef:Nou bij het bestellen bij de online shop krijg ik steeds bij emailadres (loginname already in use) en kan dus niks bestellen. Heb gebeld maar juf pollewop wist het ook niet. Heb naar de webmaster geschreven geen bericht terug. Helaas dat wordt zonder pet en sjaal dan maar naar de Goffert. (Voor mij nie erg, ben al 45 maar voor mijn zoontje sneu)
Bel 024 - 359 05 18, zij moeten het toch wel op kunnen lossen??
NECTheBest

zimmy
Berichten: 157
Lid geworden op: ma 04 jun 2007, 07:17

Re: Computer troubles

Bericht door zimmy » do 07 jun 2007, 10:27

Nee beste Frans dat konden ze niet, erg he?
Maar evenwel bedankt!
Twan :sjaal:

Topdude

Re: Computer troubles

Bericht door Topdude » vr 08 jun 2007, 10:31

En nu zijn ze de hele zomer dicht, of geldt dat alleen voor de shop aan het stadion?

Gebruikersavatar
CHEF
Berichten: 7123
Lid geworden op: za 02 jun 2007, 16:55
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door CHEF » vr 08 jun 2007, 10:33

Topdude schreef:En nu zijn ze de hele zomer dicht, of geldt dat alleen voor de shop aan het stadion?
Alleen de shop.

zimmy
Berichten: 157
Lid geworden op: ma 04 jun 2007, 07:17

Re: Computer troubles

Bericht door zimmy » di 12 jun 2007, 10:10

Opgelost! Gelukkig zit er in ARNHEM een verzendhuis dat 89 verschillende nec spullen verstuurt, die op 8 goedkopere!!! en 81 even dure alles in huis heeft zoals de necfanshop! :lol:

Gebruikersavatar
Don Corleone
Berichten: 7219
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 16:05
Locatie: Gennep
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Don Corleone » vr 29 feb 2008, 19:52

ben op zoek naar een adobe premiere pakketje.

iemand ergens een link of iets op een server staan?

wil me filmjes eens gaan bewerken.
"I'll Give Him An Offer He Can't Refuse"

Gebruikersavatar
tweety
Berichten: 6000
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 15:47
Locatie: Beuningen
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door tweety » vr 29 feb 2008, 20:32

Don Corleone schreef:ben op zoek naar een adobe premiere pakketje.

iemand ergens een link of iets op een server staan?

wil me filmjes eens gaan bewerken.
ik weet niet of je hier iets mee kan ?http://adobe-premiere.en.softonic.com/
it ain't over till the Fat Lady sings the Blues

Gebruikersavatar
Don Corleone
Berichten: 7219
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 16:05
Locatie: Gennep
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Don Corleone » vr 29 feb 2008, 21:15

tweety schreef:
Don Corleone schreef:ben op zoek naar een adobe premiere pakketje.

iemand ergens een link of iets op een server staan?

wil me filmjes eens gaan bewerken.
ik weet niet of je hier iets mee kan ?http://adobe-premiere.en.softonic.com/
trial version...

maar toch bedankt.. :mrgreen:
"I'll Give Him An Offer He Can't Refuse"

Gebruikersavatar
Justian
Moderator
Berichten: 1169
Lid geworden op: ma 04 jun 2007, 08:56
Locatie: Beuningen
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Justian » za 01 mar 2008, 19:09

Don Corleone schreef:ben op zoek naar een adobe premiere pakketje.

iemand ergens een link of iets op een server staan?

wil me filmjes eens gaan bewerken.
Kijk eens ff met bit-torrents.

Gebruikersavatar
Justian
Moderator
Berichten: 1169
Lid geworden op: ma 04 jun 2007, 08:56
Locatie: Beuningen
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Justian » za 01 mar 2008, 19:09

Don Corleone schreef:ben op zoek naar een adobe premiere pakketje.

iemand ergens een link of iets op een server staan?

wil me filmjes eens gaan bewerken.
Kijk eens ff met bit-torrents.

Gebruikersavatar
Don Corleone
Berichten: 7219
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 16:05
Locatie: Gennep
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Don Corleone » za 01 mar 2008, 20:35

ben inmiddels geslaagd.

alleen adobe premiere is fucking lastig vind ik toch.

ga toch maar met moviemaker en nero eea proberen
"I'll Give Him An Offer He Can't Refuse"

Gebruikersavatar
vak Oost
Berichten: 24751
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:21
Locatie: Novio Magus
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door vak Oost » di 18 mar 2008, 13:15

Het was nix, het is nix en het wordt nix

sjabbah
Berichten: 1105
Lid geworden op: zo 17 jun 2007, 15:43
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door sjabbah » di 18 mar 2008, 20:21

Don Corleone schreef:ben inmiddels geslaagd.

alleen adobe premiere is fucking lastig vind ik toch.

ga toch maar met moviemaker en nero eea proberen
Ik werk met pinnacle, ben erg tevreden over dit programma.
videofragment gemist ? PM sjabbah.

Gebruikersavatar
Don Corleone
Berichten: 7219
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 16:05
Locatie: Gennep
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Don Corleone » di 18 mar 2008, 21:47

sjabbah schreef:
Don Corleone schreef:ben inmiddels geslaagd.

alleen adobe premiere is fucking lastig vind ik toch.

ga toch maar met moviemaker en nero eea proberen
Ik werk met pinnacle, ben erg tevreden over dit programma.
:yes:

heb het ook gevonden inmiddels ja, opeens kreeg ik de geest!!
heb nu pinnacle studio 11 gedownload en ook maar gelijk mijn navigatie van nieuw kaarten voorzien!!

torrents werken toch makkelijk!!
"I'll Give Him An Offer He Can't Refuse"

Gebruikersavatar
necmaniacs
Berichten: 1637
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 22:22
Locatie: Den Haag
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door necmaniacs » do 10 apr 2008, 14:36

Enkele dagen geleden stuurde ik een word-bestand naar het hotmail-adres van mijn vriendin. Zij opende het via Windows Hotmail (vanuit internet explorer) op haar Vista-PC. Ze opende het bestand met Office 2007 en bewerkte het. De hele dag lang. Regelmatig drukt ze op "opslaan". Na enkele uren is het werk gedaan en ze slaat op en sluit het programma...

rara... Document onvindbaar.

Ik ben al gaan kijken in de secure temp-folder van outlook en rondgeneusd in Office, niets te vinden.
Iemand met een idee? In Windows XP was dit nog terug te vinden, door weer het opnieuw te openen en dan
opslaan als te kiezen, dan zie je het pad / folder waar deze is opgeslagen. In vista kan ik dit niet vinden, iemand een idee???

Gebruikersavatar
LT
Berichten: 16382
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 14:49
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door LT » do 10 apr 2008, 22:48

necmaniacs schreef:Enkele dagen geleden stuurde ik een word-bestand naar het hotmail-adres van mijn vriendin. Zij opende het via Windows Hotmail (vanuit internet explorer) op haar Vista-PC. Ze opende het bestand met Office 2007 en bewerkte het. De hele dag lang. Regelmatig drukt ze op "opslaan". Na enkele uren is het werk gedaan en ze slaat op en sluit het programma...

rara... Document onvindbaar.

Ik ben al gaan kijken in de secure temp-folder van outlook en rondgeneusd in Office, niets te vinden.
Iemand met een idee? In Windows XP was dit nog terug te vinden, door weer het opnieuw te openen en dan
opslaan als te kiezen, dan zie je het pad / folder waar deze is opgeslagen. In vista kan ik dit niet vinden, iemand een idee???
Ben benieuwd, vaak hetzelfde probleem gehad...

Gebruikersavatar
Janseuh
Berichten: 869
Lid geworden op: wo 18 jul 2007, 12:37
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Janseuh » za 26 apr 2008, 22:10

Mensen, wie kan mij helpen?

Sinds enige tijd kan ik niet meer via de ''normale'' manier op internet komen. Internet explorer opent niet meer via de snelkoppeling en ik kan ook geen linkjes meer openen. Ik kom nu op internet door via: ''deze computer'' in de adresbalk een http adres aan te geven.

Dit is natuurlijk niet ideaal en wil het graag weer op de oude manier kunnen.
Het probleem is ontstaan nadat ik een aantal dagen geleden mijn internet bestanden, cookies en geschiedenis heb gewist, iets wat ik overigens wel vaker doe.

Heeft iemand een oplossing om internet explorer weer terug te krijgen? Firefox is namelijk niet echt mijn ding.....
Waarom verliezen als winnen ook mogelijk is?

Gebruikersavatar
burp
Berichten: 17117
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 14:58
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door burp » za 26 apr 2008, 22:28


Gebruikersavatar
Janseuh
Berichten: 869
Lid geworden op: wo 18 jul 2007, 12:37
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Janseuh » do 01 mei 2008, 16:30

thanx voor de link... Helaas heeft het geen *** geholpen... Heeft niemand anders een idee of oplossing?

Anders gaat het formatteren worden ben ik bang!!
Waarom verliezen als winnen ook mogelijk is?

Gebruikersavatar
vak Oost
Berichten: 24751
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:21
Locatie: Novio Magus
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door vak Oost » za 03 mei 2008, 13:00

Janseuh schreef:thanx voor de link... Helaas heeft het geen *** geholpen... Heeft niemand anders een idee of oplossing?

Anders gaat het formatteren worden ben ik bang!!
probeer eens ccleaner, die heeft ook een registry tool, wellicht dat tie het probleempje kan fixen
Het was nix, het is nix en het wordt nix

Gebruikersavatar
Janseuh
Berichten: 869
Lid geworden op: wo 18 jul 2007, 12:37
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door Janseuh » vr 16 mei 2008, 17:47

De problemen waren niet meer te verhelpen en de computer is geformateerd. Alles lijkt het weer te doen alleen het draadloze internet niet. De Wlan krijg ik niet meer draaiende. Dit komt omdat ik er geen CD meer van heb. Heeft iemand een Crack of iets dergelijks om de OvisLink Air Live WL-5400PCM weer draaiende te krijgen??
Waarom verliezen als winnen ook mogelijk is?

Gebruikersavatar
NEC4EVER
Berichten: 1438
Lid geworden op: ma 04 jun 2007, 00:15
Contacteer:

Re: Computer troubles

Bericht door NEC4EVER » vr 16 mei 2008, 17:50

Janseuh schreef:De problemen waren niet meer te verhelpen en de computer is geformateerd. Alles lijkt het weer te doen alleen het draadloze internet niet. De Wlan krijg ik niet meer draaiende. Dit komt omdat ik er geen CD meer van heb. Heeft iemand een Crack of iets dergelijks om de OvisLink Air Live WL-5400PCM weer draaiende te krijgen??
Downloaden: http://www.airlive.com/support/WL-5400P ... 1.0.20.zip
Uitpakken en installeren, daarna moet het als het goed is werken. Succes!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast