3D ondertiteling werkent krijgen

Mededelingen van het forum. Vragen m.b.t. het forum en de site kun je hier ook stellen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
HC4L-Malden
Berichten: 151
Lid geworden op: di 12 jun 2012, 14:10
Locatie: Malden
Contacteer:

3D ondertiteling werkent krijgen

Bericht door HC4L-Malden » vr 04 jan 2013, 23:15

Hallo,

Ik download veel films op mijn PC en kijk ze daarna op mijn Sharp tv.
Mijn vraag luid ''hoe krijg ik ondertiteling werkent in 3D''
Ik heb het dus over ondertiteling in 3D zoals in de bios.
Nou heb ik al eens zitten kloten en klungelen maar ik krijg het gewoon niet voor elkaar.
Voor de mensen die zich afvragen hoe ik de films afspeel, gewoon beeldscherm kabel uit me PC halen en de Kabel van me TV in me PC duwen.

Iemand een oplossing?

Alvast bedankt!

Gebruikersavatar
vak Oost
Berichten: 24751
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:21
Locatie: Novio Magus
Contacteer:

Re: 3D ondertiteling werkent krijgen

Bericht door vak Oost » vr 04 jan 2013, 23:40

http://www.svnec.nl/forum/viewtopic.php ... t=950#p269

er was al een topic over computer problems maar mbt jou vraag, ondertitels zijn toch srt files die je in de map van je film kwakt en dan afspeelt,
ik zelf heb geen 3d ervaring echter dit lijkt me de meest voor de handliggende oplossing
Het was nix, het is nix en het wordt nix

Gebruikersavatar
burp
Berichten: 17117
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 14:58
Contacteer:

Re: 3D ondertiteling werkent krijgen

Bericht door burp » za 05 jan 2013, 00:59

videobestand en ondertitel moeten exact dezelfde naam hebben op de extensie na en in dezelfde map staan.

Gebruikersavatar
HC4L-Malden
Berichten: 151
Lid geworden op: di 12 jun 2012, 14:10
Locatie: Malden
Contacteer:

Re: 3D ondertiteling werkent krijgen

Bericht door HC4L-Malden » za 05 jan 2013, 01:48

oke ja dat heb ik maar zodra ik dan de ondertiteling in VLC media player sleep dan krijg ik de ondertiteling in 2D te zien inplaats van 3D

Gebruikersavatar
NEC4EVER
Berichten: 1438
Lid geworden op: ma 04 jun 2007, 00:15
Contacteer:

Re: 3D ondertiteling werkent krijgen

Bericht door NEC4EVER » za 05 jan 2013, 16:00

Gebruik je wel een HDMI kabel tussen PC en TV?
Anders eens een poging doe nmet 3D subtitler (google voor download).

Gebruikersavatar
HC4L-Malden
Berichten: 151
Lid geworden op: di 12 jun 2012, 14:10
Locatie: Malden
Contacteer:

Re: 3D ondertiteling werkent krijgen

Bericht door HC4L-Malden » za 05 jan 2013, 17:55

ja anders had ik sowieso geen 3D kunnen kijken, ja ik heb al zitten kijken maar kon niet echt wat vinden dat een beetje simpel is XD
Ben niet zo handig met computers enz.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast