SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Overleg over De Schup

Afbeelding voor Overleg over De Schup
20 oktober 2016

Woensdag heeft de supportersvereniging overleg gehad met YveY, Yvey is de horeca exploitant van de Goffert en ook van de Schup (lees meer op http://yvey.nl/de-goffert/). We hebben besproken over hoe het gaat in de Schup en wat we graag anders willen zien.

Zo gaan we de aankleding op korte termijn verbeteren, bijvoorbeeld door een mooie muurschildering, meubilair en meer NEC gerelateerde spullen in de Schup zoals shirts. Zowel YveY als de supportersvereniging zijn van mening dat het drukker mag worden in de Schup. Ook zijn er afspraken gemaakt over financiën, afspraken over wie waar verantwoordelijk voor is en hoe dat contractueel vast gelegd moet worden.

We willen graag opmerken dat wij blij zijn met een partij als YveY die echt meedenkt om het voor de supportersvereniging een goed supportershome te laten zijn waar alle supporters van NEC welkom zijn en zich thuis voelen.Afgesproken is ook om één keer in de zes weken bij elkaar te zitten om door te nemen hoe zaken verlopen en hoe ze eventueel verbeterd kunnen worden.Mocht je tips of suggesties hebben, over alle zaken maar ook bijvoorbeeld over de aankleding mail die dan naar sv@svnec.nl.