SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Opbrengst Deur Rij Mert naar NEC Maatschappelijk

Afbeelding voor Opbrengst Deur Rij Mert naar NEC Maatschappelijk
8 juli 2020

Supportersvereniging NEC heeft de opbrengst van de NEC Deur Rij Mert gedoneerd aan NEC Maatschappelijk. Het gaat om een bedrag van € 2.000,- wat ten goede komt aan de blindentribune van NEC. Tijdens de NEC Deur Rij Mert werden speciale “Thuus voor de buus” pakketten verkocht, waarvan de opbrengst nu aan NEC Maatschappelijk wordt gedoneerd.

Jeroen Rengers, voorzitter van SV NEC, overhandigde de cheque afgelopen week bij het Goffertstadion en vertelt: “Voor ons was de keuze voor de bestemming niet moeilijk. NEC Maatschappelijk ondersteunt al jarenlang prachtige projecten voor supporters in Nijmegen en omstreken. We zijn er blij mee om via deze weg daar een bijdrage aan te leveren.”

Er is al een bestemming gevonden voor het geldbedrag. NEC Maatschappelijk zal blinden en/of slechtzienden het komende seizoen weer van een wedstrijdervaring in De Goffert kunnen voorzien.

Hans Schapenk, voorzitter van NEC Maatschappelijk, vertelt wat het aanbieden van een wedstrijd in het Goffertstadion voor blinden en slechtzienden inhoudt: ‘’NEC is een club voor iedereen. Dat betekent dat het voor iedereen mogelijk moet kunnen zijn om wedstrijd van de club bij te wonen. Zo biedt de stichting al jarenlang een mogelijkheid aan voor blinden en/of slechtzienden om wedstrijden van NEC in het Goffertstadion te bezoeken. Zij worden dan voorzien van live commentaar door onze blinden-commentatoren. Door de donatie van SV NEC dragen zij bij aan het organiseren en faciliteren van deze wedstrijd, waarvoor we ze ontzettend willen bedanken!”

Klik hier voor meer informatie over de blindentribune