SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Op naar het nieuwe seizoen!

Afbeelding voor Op naar het nieuwe seizoen!
28 juni 2015

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is al een aantal weken bezig. Als SV zijn we ook al gestart met de incasso’s van de contributies en het drukken van de pasjes. De pasjes zijn afgelopen week verzonden. Ook maken we weer de populaire wedstrijdkaartjes met alle speeldata. 

We zijn terug in de Eredivisie, terug waar we horen! Het was een fantastisch seizoen en we zijn sterker terug dan ooit. Afgelopen seizoen hebben wij 100 nieuwe leden verwelkomd. Een grote SV is belangrijk voor de club. Met meer leden, maak je meer mogelijk voor de NEC-supporter.

De Supportersvereniging heeft het afgelopen jaar ook een verandering doorgemaakt. In oktober is met een nieuw dagelijks bestuur een andere koers ingezet. Resultaat is onder meer de oprichting van een commissie supporterszaken en commissie activiteiten. Deze commissies zijn hét klankbord voor het bestuur. Er is een wisselwerking waarbij het bestuur ideeën voordraagt aan de commissie en anderzijds de commissies zaken aankaart bij het bestuur. Het afgelopen jaar zijn er al diverse bijeenkomsten geweest. Wil je meer informatie of je ook aansluiten, stuur ons dan een mail. 

Komend seizoen organiseren weer diverse activiteiten als het begin- en eindfeest, een zaalvoetbaltoernooi in oktober en proberen weer een buitenlandse reis te organiseren. Met het lidmaatschap ondersteunt u ook Legio Noviomagum. Bovendien krijg je 4x het clubmagazine ‘de Goffertkreet’ thuisgestuurd. Eén van de hoogtepunten dit seizoen wordt de opening van een nieuw supportershome, op het SV-plein achter de Gofferttribune. 

Vol vertrouwen kijken we uit naar het nieuwe seizoen. Tot snel, in ieder geval op de Open Dag op zondag 2 augustus!