SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

NEC Kick-Off op zaterdag 11 augustus

Afbeelding voor NEC Kick-Off op zaterdag 11 augustus
3 juli 2018

Op zaterdag 11 augustus vindt de NEC Kick Off plaats (voorheen de Open Dag). Uiteraard zal ook de SV aanwezig zijn met een grote stand.

Kidsplein
Om 14.00 uur opent De Eendracht haar deuren, waar voor de jongste supporters diverse speeltoestellen zullen zijn. Ook zullen spelers en stafleden rond dit tijdstip aanwezig zijn op De Eendracht, zodat er voldoende gelegenheid is om een handtekening te scoren en op de foto te gaan met de NEC’ers.

SV Plein
Ook op het SV plein, naast de Schup, kunnen supporters vanaf 14.00 uur terecht. Diverse artiesten en DJ’s zullen tot de wedstrijd, maar ook na afloop daarvan, zorgen voor de muzikale omlijsting van de gezellige middag. Na afloop van de wedstrijd bezoeken de spelers het SV-plein, om samen met de supporters het glas te kunnen heffen op het nieuwe seizoen.

SV NEC
De SV is met een groot informatiepunt aanwezig op het SV-plein. Voor alle leden hebben wij een gratis drankje bij onze stand. Word je lid van de SV, dan maak je kans op enkele mooie prijzen.

Hazenkamp
Onder de Hazenkamp tribune wordt, evenals op het SV plein, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf opgetreden door diverse DJ’s.

NEC – Fortuna Düsseldorf 
NEC speelt om 18.00 uur een oefenwedstrijd tegen Bundesliga-ploeg Fortuna Düsseldorf. Voorafgaand en na afloop van dit duel is er een leuk en gevarieerd programma voor jong en oud.

Het stadion opent om 17.00 uur haar deuren voor het duel met Fortuna Düsseldorf. Voor dit duel zullen de Hazenkamptribune en de Gofferttribune geopend zijn. De wedstrijd start om 18.00 uur.