SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

NEC en SV NEC organiseren digitale technische avond

Afbeelding voor NEC en SV NEC organiseren digitale technische avond
10 november 2020

Volgende week dinsdag, 17 november, organiseert N.E.C. in samenwerking met SV NEC een digitale technische avond. Met deze avond wordt er een vervolg gegeven aan de online supportersavond die in juni jongstleden werd georganiseerd. Gedurende de avond schuiven er meerdere personen van N.E.C. aan en het is wederom mogelijk om jouw vraag aan de persoon of personen in kwestie te stellen.

Evenals de supportersavond in juni zal de presentatie gedaan worden door Jochem van Gelder. Hij zal de avond starten met een vraaggesprek met Nick Kersten en Rogier Meijer. Na een halfuur en een korte onderbreking is het vervolgens de beurt aan Bart van Rooij en Javier Vet om dieper in te gaan op de huidige selectie en de speelwijze van dit seizoen. Voor supporters is het mogelijk om vragen te stellen, dit kan zowel vooraf als live, door te reageren op onze social mediakanalen, tijdens de uitzending. Het vooraf inzenden van vragen kan hier.

De digitale technische avond is live te volgen op de Youtubepagina van N.E.C. en start om 19.30 uur. De avond zal rond 20.45 uur worden afgesloten. Vanzelfsprekend zijn er geen kosten verbonden aan het volgen van de technische avond.