SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

NEC Doelbewust en SV NEC organiseren de GoffertRun

Afbeelding voor NEC Doelbewust en SV NEC organiseren de GoffertRun
19 juli 2016

Voorafgaand aan de Open Dag organiseert stichting N.E.C. Doelbewust in samenwerking met SV N.E.C. voor de eerste keer de GoffertRun! Deze plezierloop start op het SV-plein en zal je via onder andere het krachthonk, de kleedkamergangen en de persruimte van het Goffertstadion naar het heilige gras brengen, waar je het veld betreedt als een echte N.E.C.’er. Een unieke ervaring beleven en ook nog het goede doel steunen? Meld je dan aan voor de GoffertRun!

Om 10.30 uur verzamelen de deelnemers zich bij Supportershome De Schup om in te schrijven. De Schup is tevens de start van de GoffertRun, waar technisch manager Danny Hoekman om 11.00 uur het startschot zal geven. In achtervolging van de “haas” Jeffrey Leiwakabessy lopen alle deelnemers de route van zo’n 2 kilometer. Bij de finish krijgen alle deelnemers een N.E.C.-bidon uitgedeeld. Ook zullen er foto’s gemaakt worden van je opkomst op het veld die je naderhand kosteloos digitaal kunt bestellen.  Na de GoffertRun kun je in één keer door naar de Open Dag van N.E.C. op het stadionplein!

Programma 
Kosten voor de loop zijn €10,- per deelnemer*. SV-leden betalen €8,-. Dit bedrag komt volledig ten goede aan stichting N.E.C. Doelbewust. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis één ouder meenemen die natuurlijk ook mee mag rennen**. 10.30 uur – Inschrijven11.00 uur – Startschot door Danny Hoekman12.00 uur – Einde GoffertRun 2016

Over Stichting Doelbewust
Stichting N.E.C. Doelbewust zet zich dagelijks in voor mentaliteit, vitaliteit en ontwikkeling. De drie pijlers worden uitgedragen in diverse projecten en programma’s, onder andere met betrekking tot leefstijlbevordering, het vergroten van zelfvertrouwen, het tegengaan van discriminatie, sporten met leerlingen uit het speciaal onderwijs of voetbal voor ouderen. Het draait allemaal om het positief stimuleren van de inwoners van de regio groot Nijmegen en om hun betrokkenheid met de maatschappij te vergroten.

Meedoen met de loop? Meld je vóór vrijdag 29 juli aan op http://www.necdoelbewust.nl/goffertrun

* Betalen vooraf is verplicht.

** Kinderen dienen legitimatie mee te nemen bij geboortedatum na 31-08-2003