SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Mededelingen Jubileumfeest Supportersvereniging a.s zondag

Afbeelding voor Mededelingen Jubileumfeest Supportersvereniging a.s zondag
24 april 2012

Voor het grote supportersfeest van a.s. zondag direct na afloop van de wedstrijd NEC- RKC Waalwijk staan hier enkele aandachtspunten

  • Op vertoon van het lidmaatschapspasje hebben leden gratis toegang tot het feest. Indien u dit pasje niet bij zich hebt, krijgt u geen toegang. De seizoenkaart is niet geldig.
  • Introducés en niet leden kunnen een toegangskaart kopen voor en de wedstrijd bij het verkoophuis “de Skihut”op het supportersplein. Prijzen introducés €5,00 en niet-leden € 18,00. (u bent dan tevens het volgende seizoen lid).
  • MUNTVERKOOP: er worden geen speciale munten verkocht. De normale witte stadionmunten zijn ook nu geldig. Dus ook te gebruiken bij de thuiswedstrijden van NEC. Er kunnen al munten worden gekocht voor de wedstrijd. Er staan extra muntautomaten op het supportersplein.

Helaas heeft Gerry van de Velden wegens gezondheidsklachten moeten afzeggen. Voor de rol van presentator heeft de Supportersvereniging Jochem van Gelder bereid gevonden deze taak op zich te nemen.

De Supportersvereniging wenst Gerry een voorspoedig herstel toe en hoopt binnenkort weer zijn vertrouwde stemgeluid te mogen horen in het stadion.