SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Kom ook naar de NEC Fandag op zondag 21 oktober!

Afbeelding voor Kom ook naar de NEC Fandag op zondag 21 oktober!
14 oktober 2012

Ben jij ook fan van NEC? Kom dan op zondag 21 oktober naar het Goffertstadion voor een wel heel bijzondere Fandag. Ga met je favoriete speler op de foto, maak een ritje in de spelersbus, scoor alle handtekeningen en neem een kijkje in het NEC-museum. Daarnaast zorgen de Supportersvereniging en de HKN voor enkele aansprekende sportieve verrassingen. De Fandag is een dag voor jong en oud en wordt georganiseerd naar aanleiding van de ontregelde Open Dag in augustus.

Jullie zijn vanaf 11.00 uur van harte welkom in het Goffertstadion, waarna de spelers jou vanaf 12.00 uur van harte welkom heten en je meenemen langs de vele activiteiten. Altijd al willen weten wat Gábor Babos zijn mooiste herinnering is in zeven jaar NEC? Je kunt het hem straks zelf vragen.

Samen met en tegen de spelers
Ben jij beter op de spelcomputer dan Navarone Foor? Ga dan de strijd met hem aan en speel FIFA 13 tijdens de Fandag. Zijn computerspellen niet echt jouw ding? Geen punt, er zijn genoeg andere activiteiten om met jouw held in contact te komen.

Maak kans op een ballonvaart over De Goffert
Wil je even nagenieten van je overwinning op Foor met FIFA 13? Kom dan naar de Jupiler Lounge om te genieten van een hapje en een drankje. In deze Lounge gaat onder andere ook een spannende voetbalquiz plaatsvinden, een darttoernooi van de HKN en je kunt op de foto voor de cover van “De Goffertkreet, het magazine van de supportersvereniging. De quiz wordt door de supportersvereniging georganiseerd en je maakt kans op een prijs die je tot groot hoogte laat stijgen; een ballonvaart over het Goffertstadion!

De SV pakt verder uit op deze dag. Uiteraard ontbreekt de eigen merchandise niet en nieuwe leden kunnen lid worden voor slechts 10 euro.

Eerst de persconferentie en dan…….. de spelersbus in
Je voelt tijdens de speciale fandag precies hoe het is om NEC-speler te zijn. Je maakt een rondrit met jouw favoriete speler in de spelersbus. Wil je, als NEC-Junior, weten hoe de spelers het in de bus vinden? Vraag het dan tijdens de exclusieve persconferentie die speciaal voor jou wordt georganiseerd. Hierbij kun je al jouw vragen stellen aan spelers en trainers.

NEC toen en nu
Met 112 jaar geschiedenis is er veel van de club te zien en te verzamelen. Dat laatste heeft Hans Vossenberg gedaan. Zijn grote verzameling presenteert hij op de speciale fandag, waardoor er een heus NEC-museum ontstaat, een kleine impressie staat op www.hansvossenberg.nl.

Programma
11.00u opening Fandag
11.30u officiële opening van de juniorwebsite
12.00u persconferentie juniorleden
12.00u meet & greet voor de prijswinnaars
12.30u rondleiding stadion
12.30u persconferentie juniorleden
13.00u handtekeningsessie *
14.00u persconferentie juniorleden
14.00u quiz van de supportersvereniging met spectaculaire prijs
14.30u persconferentie juniorleden
14.30u meet & greet prijswinnaars
16.00u afsluiting fandag

Aanmelden voor persconferentie en darttoernooi?
Voor bepaalde activiteiten moet er worden aangemeld.
•Darttoernooi; leden van de HKN via www.eniesee.nl
•Persconferentie Juniors; kijk in de wekelijkse nieuwsbrief of via www.nec-nijmegen.nl/juniors

Compleet programma voor jong én oud
Ook voor de volwassenen is er voldoende reden om een bezoek te brengen aan het Goffertstadion. Er is voldoende entertainment voor en in het stadion. Al onze gasten kunnen onder het genot van een drankje en een snack genieten van deze speciale NEC Fandag.

* Handtekeningsessie is om 14.00 uur afgelopen