SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Kaartverkoop Helmond Sport – NEC

Afbeelding voor Kaartverkoop Helmond Sport – NEC
27 maart 2018

Op vrijdag 13 april staat het duel met Helmond Sport op het programma in het Lavans Stadion. De aftrap is om 20.00 uur.

Er zijn in totaal 340 kaarten beschikbaar voor het bezoekersvak. De wedstrijd is te bezoeken met een verplichte buscombi.

Kaartverkoop

Er is eerst een voorangsperiode voor de Seizoenkaartplushouders. De kaartverkoop voor deze Seizoenkaartplushouders is gestart via ons online kaartverkoopsysteem en loopt tot en met dinsdag 27 maart 12.00 uur. De kaartverkoop voor de overige Seizoen- of ClubCardhouders met uitkaartregistratie start dinsdag 27 maart om 12.00 uur en stopt woensdag 11 april om 14.00 uur. Je kunt op werkdagen ook een wedstrijdkaart kopen bij de stadionreceptie (op werkdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend).

De prijs voor de georganiseerde busreis is €23,20. Je hebt een Seizoen- of ClubCard inclusief uitkaart nodig om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. Per Seizoen- of ClubCard kan maximaal één kaart worden gekocht.

Prijsopbouw Bus
Kaartprijs € 7,20
Begeleidingskosten € 3,00
Calamiteitenfonds € 1,00
Kosten vervoer € 12,00
Verkoopprijs € 23,20

Informatie bus

De door N.E.C. georganiseerde bussen vertrekken op de wedstrijddag vanaf 18.15 uur vanaf het Goffertstadion. Afhankelijk van het aantal kaarten dat verkocht wordt kan de vertrektijd nog wijzigen.

Bekijk altijd de infomail die je voorafgaand aan de wedstrijd in je mailbox ontvangt, want daarin zijn de laatste wijzigingen verwerkt.

De kassa’s in Helmond zijn op de wedstrijddag gesloten voor N.E.C. supporters.