SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Informatie over incasso (ClubCollect)

Afbeelding voor Informatie over incasso (ClubCollect)
14 juli 2017

Binnenkort ontvangt u van ClubCollect een bericht over de jaarlijkse incasso van de contributie. Vanaf dit seizoen werkt de Supportersvereniging samen met ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met contributie innen. ClubCollect is een ondersteunende partij (geen incassobureau) die ervoor zorgt dat contributie innen makkelijker gaat. Voor zowel u als de SV levert dit veel voordelen op. Het grootste voordeel voor u is het betaalgemak en de mogelijk tot gespreid betalen.

Als bij ons uw e-mailadres of mobiel nummer bekend is, ontvangt u per mail of SMS informatie over uw persoonlijke pagina. Is dat niet bekend, ontvangt u een binnenkort een brief over de persoonlijke pagina. Hier kunt u aangeven op welke manier u wenst te betalen.

Standaard is de jaarlijkse automatische incasso. Wilt u dat zo houden, dan hoeft u verder niets te doen. Nieuw is dat u nu ook kunt kiezen tussen een gespreide incasso of een betaling via iDEAL als u meteen uw contributie wilt voldoen. Via deze persoonlijke pagina kunt u ook overige gegevens doorgeven zoals een juist e-mailadres, telefoonnummer en wellicht een adreswijziging. 

Onderneemt u dus geen actie, dan zullen wij net als afgelopen jaren automatisch incasseren.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via ledenadmin@svnec.nl.